Petek35Ozcan 8ay önce doğum yaptım sezeryan adetim hala gelmedi bu ay içime şüphe düştü 😬 ama hala test yapmadım çünkü buna inanmak istemiyorum Neyse sorum şu bu kadar kısa süre sonra hamile olan varmı bir sıkıntı oldumu çünkü en az bir buçuk yıl sonra olması lazım diye biliyorum korkuyorum 😐
Esay5060 Petek35Ozcan bebeğim 3 ayliken hamile kaldim 4. Sezeryanimi 18 gün oldu doğum yapalı son günler biraz zor oluyo şuan oğlum 1 yaş 27 günlük kizim 18 günlük ☺️
mavi123_ Petek35Ozcan bizim akrabalardan biride aynen böyle sezeryandan 8, 9 ay sonra tekrar gebe kaldı ama çok şükür sağlıkla doğum yaptı ama ne olursa olsun muhakkak vücut zarar görüyor aşırı zorlanıyor. O dönemler mutlaka dikkatli bir şekilde korunmak lazım
Daisyy000 Petek35Ozcan Arkadaşım bebeği 3 aylıkken hamile kaldı. Bazı doktorlar bebeği alalım çok erken demişlerdi ama aldırmadı hamileliginde ve doğumunda bir problem yaşamadan kavuştu
Annesi2 Petek35Ozcan ben de ıkı ay, sonra hamıle kaldım sezer yandan benım dıkıslerım ıyılesmemıstı acılma oldu oyüzden 30 haftalık doğum yaptım malesef ama herkez böyle bırsey, yasıyacak dıye birşey, yok hayırlısı olsun hakkınızdan❤
incikuss ben kızım 9 aylıkken hamile kaldım. şuan 31 haftalık hamileyim. biraz da kilom olduğu için karnımın içine baskı yapıyor bazen ayağa kalkınca sanki sezeryandan ayağa yeni kalkmışım gibi oluyor karnım. sağa sola dönerken de acıma yapıyor 🫠 ve doktorum daha iyi günlerin dedi 😂
Petek35Ozcan incikuss aboow öyle birsey dediyse 😬 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım ama biraz rahatladım doğrusu ben felaket yorumlar bekliyordum
Petek35Ozcan Esay5060 maşallah Allah bağışlasın 🥰 hamileyken yaran da vs bir sıkıntı olmadı demi bebeğin yapışma ihtimali var diye birseyler duydum
Esay5060 Petek35Ozcan hayır öyle birsey olmadi 37 +4 haftaliktim sancim oldu ardindan suyum geldi sabah sezeryana alındım 10 dk kizimi kucağima verdiler ardindan 1 saat içinde odaya aldilar beni 2 gece hastanedeydim cok şükür gayet sağlikli kizim bende de bi sıkıntı olmadi darisi size inşallah ☺️
Petek35Ozcan mavi123_ emziriyorum adetim de gelmedi daha doğumdan sonra böyle durumlarda gebelik olmaz dediler bana
Esay5060 Petek35Ozcan Amin rica ederim ben tesekur ederim rabim sağlikli hayirli doğumlar nasip etsin insallah 🥰
Annesi2 Petek35Ozcan kızım sımdı 9 yasında çok, şükür çok üzülmüştüm o zamanlar ama gectı rabbım yasattımı yasatıyo