Lafmacun__ Mihrasina_ ayyy beraber aynı duyguları yaşıyoruz bende verdim şuan kan çıkınca etiketleyelim
CoolMamaMode Lafmacun__ hayırlı olsunnn ♥️ silik gözüküyor muhtemelen erkenden öğrendiğiniz için benimde böyleydi 4 haftalık hamile olduğumda bende erken öğrenmiştim :)) inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ♥️
Lafmacun__ CoolMamaMode gerçekteen şanslı insanlarmışız benimde 9.35 çıktı sonucum çok erken ama sağlıkla kucağımıza alırız inşallah💝
Nasia Ay çok çok tebrik ederimm😍 regliniz 1 gün mü geciktiii?? Daha öncesinde testt yapmış mıydınız acaba? Benimde bat yarın ama dün awox yaptğımda negatifti😞
Lafmacun__ Nasia çok üzüldüm şekerim inşallah döner pozitife geç döllenme vs oluyor umudunu yitirme lütfen bende aynı yollardan geçtim anlayabiliyorum
Auri Lafmacun__ Yaaa hayırlı olsuunn Çok erken öğrenmişsiniz bundan sonra beklemek daha zor oluyor ama çook güzel süreçler Hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰🥰
CoolMamaMode Lafmacun__ oyyy hayırlı olsunnn ben 37. Haftamdayım az kaldı sende sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ♥️♥️