Aselimm2 cansuuusuu medikalpark hastanesi Aysun hocaya gidiyorum çok memnunum. 2. Gebeligim şimdi tekrar ona gidiyorum
Ellasu umutluanneadayi Ali yeşilide düşünüyorum ben ama özelde sanırım kendisi benimde hiç özel hastanelere güvenim yok aslında
tonymontana Ellasu 33 u gordum bende oneri yapim fetal anomali taramasi (detayli usg) icin Deniz C. Arıkan ı öneririm canim doktorum her seyi nokta atisi ozel klinigi var yenisehirde
Ellasu tonymontana Ben çoktan Halil Korkuta randevu aldım burdan bir arkadaş söylemişti onuda çok iyi diye
Ellasu tonymontana Sizin önereceğiniz kadın doğum doktoru var mı memnun kaldığınız vs Mersin civarinda
tonymontana Ellasu mmt amerikan hastanesi banu gulen tek inanilmaz bir doktor o olmasa 36. haftada dogan bebegim cok daha erken dogardi doguma kadar gece gunduz ilgilendi defalarca dogumumu durdurdu ama ilcede aize uzak kalabilir
Ellasu tonymontana Ne mutlu ki size o süreci çok güzel bir şekilde atlatmissiniz bebeğinizle musmutlu günler dilerim size evet biliyorum uzak ama ben Mersine gitmeyi düşünüyorum uzak olsa bile
Ellasu umutluanneadayi umutluanneadayi Yenişehir hastanesi nasıl acaba hijyen konusunda vs bilginiz var mi
umutluanneadayi Ellasu temiz ama yatış yapmadığım için hijyen nasıl bilmiyorum doğumu şehir hastanesinde yaptım