Ozlemerikci543450 Buseninsureci ikiz gebe olduğum için 20 civarlarında bitirdim çünkü risk ve erken olma durumları var sadece yıkayıp ütülemedim şuan 25 hafta içerisindeyim
ShutUp Buseninsureci 4-5 ay içerisindeyken başlamıştım önce büyüklerden başladım liste yapmıştım ay ay alınacaklar için bütçeye göre ayarlamalar vs 8. Ayda hepsi bitmiş ve yerleştirmiştim
Ozlemerikci543450 Buseninsureci eğer bütçe uygunsa 1 kerede bile halledilebilir hiç takılmayın eksikte kalsa dünyanın sonu değil illaki alınır ben bu süreçte bunu öğrendim ☺️çok takılmıyorum eksikse eksik ihtiyaç olursa alınır vs süt sağma almadım tırnak törpüsü almadım burun temizleme aparatı aşmadım benim gereksiz gördüklerim ama tabiki size göre olmaz sa olmaz olabilir 😬
Buseninsureci Ozlemerikci543450 o kadar haklısınız ki biraz da ilk çocuk heyecanı sanırım olmazsa ne yaparım diye korkuyorum hep🤭
Buseninsureci ssnur cinsiyet belli olmadan alınabilecek şeylerden başlamıştım ben zıbın, biberon, müslin battaniyeler, eğitici oyuncaklar vs bunlar bence her iki cinsiyete de alınacak ihtiyaçlar🥰