Karakaya Slm kızlar 41+6 da geldi kızım.çok bekletti ama değermiş. Benim doğum hikayem biraz uzun oldu. Kızımın gelmeye niyeti yoktu. Hastaneye yatışım yapıldığında sadece 1 cm açılmam vardı. Fitil tarzında bir ilaçla sancımın gelmesini sağladılar. Ancak açılmam çok yavaş ilerliyordu. Bu şekilde saatler geçti. Açılmam 4cm olduğunda suni sancı verdiler. Ebemizle birlikte çömelme hareketleri merdiven çıkıp inme hareketleri yaptık. Çok uzun süre sancı çekmiştim ve artık halim kalmamıştı. Yorgunluk uykusuzluk açlık ve sancından hiç gücüm kalmamıştı. Sabaha karşı nihayet açılmam 7 cm olmuştu. Bir süre daha sancı çektikten sonra ebemizin kontrolüyle açılmamın 9 cm olduğunu öğrendim. Artık doğum haneye gitmenin zamanı gelmişti. Hiç halim olmadığından tekerlekli sandalyeyle doğum haneye alındım. Zar zor gerçekleştirdiğim ıkınmalar sonunda kızıma kavuştum. Ten tene temasta çektiğim o sancıları unuttum bile. 24 saatin sonunda mucizem kollarımdaydı 🥰 Allah hepinizin yardımcısı olsun meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Korkmayın ve her sancının mucizenize kavuşturan bir basamak olduğunu düşünün 🙏🏻🧿
MasaaL Karakaya ah ne zordur 24 saat sancı nasıl üstesinden geldiniz 😳 devlet hastanesinde mi yaptınız doğumunuzu?
FatiHilal Karakaya bende doldurdum haftaları 41 gireceğim inşallah kendi sancım gelir dedim ama gelmiyor bakalım biz nasıl Bır doğum bekliyor suni sancı benı co korkutuyor ınşalalh kendı sancım gelir.
Karakaya MasaaL özel hastanede yaptım doğumumu evet çok zor oldu doğum anında artık gücüm bitti yapamıyorum dedim son bi gayret az kaldı dediler bayılacak gibi hissettim ama allah güç veriyor şükürler olsun 🙏🏻
Karakaya FatiHilal inşallah ama gelmesede korkmayın suni sancıdan hayırlı doğumlarınız olsun allah yardımcınız olsun 🙏🏻