edabolukbasi3- ya bayramda oğluma sandalet aldım çokta güzeldi ama oğluşa dar oldu mağazada iade var mı yoksa değişim mi yapmak gerek online da var iade onu biliyorum mağazada nasıl oluyor
Alya05 edabolukbasi3- giymediyse etiket varsa iade edersin Giyilmişse şikayet neyse ondan değişime verirsin tabi değişim için kontrol ediyorlar gerekiyorsa değişim oluyor
Talentedmom edabolukbasi3- internetten aldıysanız 120 gün iade hakkınız var değişim süresi 30 gün internetten de iade edebilirsiniz mağazadan da ama sipariş bilgilerini görmek istiyorlar uygulamadan
edabolukbasi3- Eslem2112 var var duruyo fişi ne kadar sürede yapabiliyorsun peki merkeze 23 ünde gidicem çünkü
_merve_almira edabolukbasi3- 1 Ay değişim ve iade süren var canım geçse bile elinde fişin ve üzerinde etiketi olduğu için mutlaka değiştirirler
Alya05 edabolukbasi3- tamm canm iade olur. Bende geçen dedim kışlıkları alayım indirimde oluyorsa yazin kışlıkta Hırka aldım kızma eve gelince küçük olduğunu fark ettim gittim iade ettim. Yine başka şeyler aldım