Brchkk merhaba canım anneler sabah test yaptım pembe çok koyu olmayan ikinci çizgiyi 1 dk da gördüm ve 3 saat sonra kanamam başladı. 2 kez kimyasal yaşadım. sanırım bu da öyle. ne yapacağım bilmiyorum size anlatmak istedim 🥺
asil15 Brchkk hastaneye gittinizmi belki kimsal değildir bazı testler regli günüde pozitif gosterebilirmos
asil15 Brchkk daha önce kan vermeden teste pozitif gördünüz diye kimsal düşünmeyin bu ara postalardan görüyorum çok fazla yalancı pozitif var
Brchkk Shnkh yok gitmedim akşama gideceğim kan vermeye öyle planlamıştık ama versem ne işe yarar başladı artık 🥺 bu sevdadan vazgeçmem lazım herhalde 10 aydır uğraşıyoruz. bir oğlum var. ikinci de hep kimyasallar oluyor
Brchkk asil15 yok gitmedim akşam kan vermeye gideyim mi bilmiyorum o kadar üzgünüm ki :( bu ay çok umutluydum giderek çizgi koyulaştı birden fazla test denedim :(
Brchkk asil15 yok gitmedim akşam kan vermeye gideyim mi bilmiyorum o kadar üzgünüm ki :( bu ay çok umutluydum giderek çizgi koyulaştı birden fazla test denedim :( kanama başlayınca kimyasal dedim. yerleşme olmaz sanmıyorum :(
asil15 Brchkk bence bekleme git canım üzmek istemiyorum ama belkide hamile değildin kimsal diye uzulme
ErsBegAs Brchkk cnm öyle düşünme 7. Haftamda öyle bir kan geldi ki pıhtılı hatta ağrıyla birlikte ama maşAllah kese etrafımda kanama bile yoktu progestanla 1 ay devam ettik şu an 31 haftalığız 🥰🥹