Bir1kelebek Merveee11223 yaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun bizede de dua et csnım ne kadar zamandır istiyodun
Merveee11223 Bir1kelebek ocakta erken suyumun gelmesiyle bir kaybım var doktor 3 ay korunun dedi nisanda korunmayı bıraktık bu süreçte oldu ovulasyon takibi yaptım bu ay düzenli bir şekilde
Nasia Merveee11223 merhabalar öncelikle çok tebrik ederimm🎉🙏🏻🌸. Bat’larımız aynııı sizin yumurtlama ne zaman olmuştu acaba çatlama günü?
Busraaaakkk Merveee11223 ayy çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsun çiçeğim ♥️♥️ benim daha çıkmamış
Busraaaakkk Merveee11223 benimde silikti canım 2 gün gecikme yaşıyorum , sağlık ocağında verdim 4den önce çıkmaz dedi
Derya146 Hayırlı olsun cnm rabbim sağ saglim kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende bugün test yaptım çok silik çıktı bat 15 Haziran bı kaç gün daha geçsin bidaha yapacam inşallah vardir
Merveee11223 Derya146 Aminn canım darısı sana olsun 🥰🌸🌸Rabbim inşallah kolaylıkla nasip eder test verirsen sonuc yaz
Zakosh Merveee11223 ya canim benimde 29 mayisda catlamam oldu dun test yaptim 10 dk sonra cok silik cikdi emin deilim.. belirtilerin neydii🥹
Merveee11223 Zakosh sadece beyaz akıntım vardı bide bel ağrım o da her regl zamani oluyordu sende bi kan ver istersen canım hiç bari kafan rahat eder ben o düşünceyle gittim hastaneye varsa var yoksa da regli beklerim dedim
Merveee11223 [silindi] evet kafan karışmıyor net gecen ay test yapmıştım bundan daha çok belliydi kan verdim 1 değer çıktı