Mihrasina_ Merveee11223 markası nedir testin sanki çok silik var gibi ama içini açıp bakın öyle daha net görünüyor çok erkenden fark ettiyseniz bu kadar silik olabilir
Zakosh Merveee11223 ya canim benimde 29 mayisda catlamam oldu dun test yaptim 10 dk sonra cok silik cikdi emin deilim.. belirtilerin neydii🥹
Mamiko_2020 Görünüyor diyecektim ki freely test diyince bi durdum 😕maalesef çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor bende anında çizgi çıkıp durdukça koyulaşmıştı ama negatifti,inşallah sizin pozitiftir 🌸🙏🏻
Merveee11223 Mamiko_2020 inşallah pozitiftir kan vermeye gideceğim bu testlere güven olmuyor günümde yaklaştı varsa çıkar 😥
Busranur_mnts Merveee11223 bulabilirsiniz awox ya da prodoctor falan al canım en iyisi kan sonucu paylaş merak ettim 🙃
Busraaaakkk Merveee11223 valla eczanelerde hep dandik testler var benimde dün silik çıktı Softec diye bi marka ben hiç duymamıştım bende 1 gün gecikme yaşadığım için kafam rahat olsun diye kan verdim 4e anca çıkar dediler bana da
Busranur_mnts Merveee11223 hayırlısıyla vardır inşallah artımede de sıkıtnıylı diyorlar da iyi markam da yok piyasada
Eslem2112 Merveee11223 cnm inşallah vardır ama bende halancı pozitif çıkardı sayfama bakarsan görürsün
Merveee11223 Eslem2112 inşallah vardır ya böyle test yapa yapa psikolojim bozuluyor en guzeli kan vermek hemen belli olur varsada yoksada umutlanmiyorum ama