Nigar_A Deletedmom_808 benim bu 2ci hamileliğim, ilki nisan başlayıp 1 ocakta bitti) şimdi mart başladı kasım bitiyor İnşa Allah.yaza 2.trimestrim denk geliyor yine.bana zor gelmedi ilkinde.aksine yaz meyvelerinin vitamini alıyorum.aşerme olmuyor bulunuyor çoğu şey bana göre.tabi 3.trimestr sonbahara denk geldiği için daha rahat.bana göre en güzeli ilk baharda başlayıp som bahar kışda bitmesi) her mevsimi tatmak)
Ben-Hurem-Sultan Deletedmom_808 ay yazın normal insan sıcaktan mahvoluyor birde gebe olunca hele hele de son 3 ayına denk gelince 🥲🥲 yaşayan bilir 😂
Mormenekse-06 Deletedmom_808 Benim ilk hamileliğim ağustos ilk haftası doğum olacak nasipse . Sıcaklar yeni başladı Ankara da kışlık hiç giyinemezdim yazı efil efil gömleklerim elbiselerim kurtarıyor beni . ama ilkbahar doğumu harika olurdu 🤗
Ardennnnn Deletedmom_808 kesinlikle kış 🥴 şuan kızıma hamileyim kısmetse 1 ay 1 buçuk ay sonra doğum olcak bayılıyorum sıcakta ama oğlum Ocak doğumlu çok rahattım yazın hem hamileydim ama değil gibiydimde iyi di yani 😂😂
Embu Deletedmom_808 kızım Ocak doğumlu şimdi Eylül de görünüyor doğumum son zamanlarımı kızım da çok rahat geçirdim ama şimdiden sıcaktan çok bunaldım 🤦🏻♀️ ağustosta son ayım olacak ne yapacam bilmiyorum ocakta kapı pencere açıyordum ev soğusun diye 🤷♀️
Aerithma Deletedmom_808 kış gebeliğini tercih ederim. Kilo alıp ağırlaştıkça hareket etmek bile zorlaşıyor hele o sıcaklarda daha fena oluyorsun. Ben haziranda doğum yaptım. Son zamanlar çok zorlanmıştım.
Kajuali Deletedmom_808 ılk gebelıgımde kıstı 2. Dogumum sabah aksam beklıyorum yanıyorum kesınlıkle kıs gebelıgı 😢
gamzetahsin Deletedmom_808 kesinlikle kış gebeligi ve dogumu yaza kadar da bebek büyümüş oluyor daha rahat oluyorum iki kızımıda kışın dogurdum özellikle istedim yaza girdik büyüdü bile🥰
Nznunn gamzetahsin ikinci kızınız kışın doğduğunda hasta oldu mu peki bende hamileyim doğumum ocak gözüküyor 3.5 yaşında kızım var bebiş ablasından dolayı(kreşe gidiyor) veya kış diye hasta olur diye korkuyorum 😢
susaMom_ Deletedmom_808 Bi önce ki kış gebeliğiydi açıkcası daha iyiydi zaten bir çoğunda uyudum evde hareketliydim temizlik yapıyordum sık sık havaların ısınmasıyla beraber haziranın 25inde doğumum olmuştu asıl sıkıntı dikişler lohusa halleri herkes gezerlen sen evdesin falan o bunaltmıştı şuan 2. Gebeliğim kışa denk geliyor doğumu allah nasip ederse aralık gibi 12. Haftadayım sürekli sıcaklıyorum sürekli terliyorum böyle bir terleme yok cidden suyumu sıksanız çıkar evde de durmak istemiyorum gezmek istiyorum sürekli tatile bile gitmeyi düşünüyorum valla çünkü son 2 senedir hamileyim bunaldım artık
ftmdyn22 Nznunn hiç zorlanmadım zaten kışın çok fazla dışarı çıkamıyorsun en azından kışın bebeği büyütüp yazın rahat oluyorsun 🫠
Nznunn ftmdyn22 evet dışarı çıkmıyoruz ama ya dışarıdan eve hastalık gelirse 🙈 bebek çok küçük olacak o yüzden endişeliyim
gamzetahsin Nznunn benım kızımda 4 yasında anaokuluna gıdıyor kışın dogan bebegım sadece 1 kez hastalandı 4 aylık olduk şükür şuan bır sorun yok içini ferah tut☺️
Mucizee80 Deletedmom_808 ilk çocuğum Ağustos bu çocuğum Nisan doğumlu kesinlikle kış gebeliği ilk gebelikte sıcaklarla birlikte aşırı ödem olmuştum bunda ödemim hiç olmadı
Busramnida Deletedmom_808 Mayıs ve Şubat annesiyim şimdide Temmuz annesi olucam ikiside iyiydi benim için yaşadığın konuma bağlı biraz da sıcakların durumu 🥰
Nihan87 Hamileliğin ağır zamanları yaza denk gelmeyecek şekilde çok rahat oluyor. İlk oğlum aralıkta doğdu, diğer yaza kadar büyümüştü yazın dışarıda vakit geçirebildik, tatile gidebildik.