5_erkek_annesi Deletedmom_808 öncelikle herkesin bakış açısı farklıdır benim yaşadığım hem yaz hem kış gebeliği yaşadım yaşıyorum da şuan🫣en güzeli kış hamileliği yazında hemen doğum nisan mayıs haziran gibi olucak yazın, gebelik çekilmiyor gerçekten
History5 Deletedmom_808 İlk gebeliğim yazın başlamış kışın sonlanmıştı şimdi tam tersi, sıcaklarada pek katlanamayan biri olarak kış gebeliği en güzeli diyorum 😀
edabolukbasi3- Deletedmom_808 ikinciye hamileyim iki hamileliğimde yaza denk geldi sıcaktı kusmaydı terdi derken gına geliyo bide en ağır olduğum zamanlar hep en sıcak zamanlardı ağustos eylül iğrenç eşime takıldım geçen lütfen bi daha çocuk yaparsak kışa denk getirelim diye 🤣
Bsrass Kesinlikle kış gebeliği yaz ki çok zorlayıcı oluyor sıcaklar resmen on kat daha fazlalaşıyor ilk çocuğum Nisan doğumluydu çok güzel bir hamilelik yaşamıştım bu çok zor geçiyor
Sayoss Deletedmom_808 5_erkek_annesi İki gebeliğimde yaza denk geldi benim açımdan gerçekten çok zor oluyor ama bence bebek açısından bakarsak çok daha iyi çünkü yazın doğduklarında isilik ve pişik ile mücadele ediyorsun ve sıcak bebekler için zor oluyor çünkü minicikler ama kışın doğduğu zaman kat kat giydir hem tutmak kolay oluyor hemde isilik pişik derdi olmuyor
Nursemom90 Bence kış gebeliği daha rahat yaz bebeği de kolay oluyor ilk bebeğim öyleydi. Şimdi son üç ayım yaza denk geliyor doğum eylülde geceleri fena ter basıyor normalde asla bu kadar bunalmam
Senamstf Deletedmom_808 şuan 28. Haftadayım sıcak basmasından uyuyamıyorum geceleri su içinde kalıyorum 😩 Bayramda eşimin köyüne gitmiştik herkesin soğuk dediği yerde bana ateş basıyordu. şimdiden böyleysem temmuz ve ağustosu düşünemiyorum bile 🙈😁
Mervegezginci12 Senamstf bende 30. Haftadayım vantilatör karşısında duruyorum valla durup durup sıcak basıyor
Nazlimom Deletedmom_808 hamileliğimde kış mevsimiydi rahattı ama dışarı fazla cıkamıyordum mart ayında doğum yaptim 2022 yılıydı, havalar ısınıncada sıcaktan duramıyoduk oğlumla sonra gaz sancıları kolikti zor bi dönemden geçmiştik🫠
Selim_Alparslan Deletedmom_808 ilk çocuğum Mart doğumlu aşırı rahattım ya . Şimdi ise yaza denk geldi Eylül de dogum inşallah. Allah yardımcımız olsun 🥹🌸
Mavili1480 Deletedmom_808 Hazirana kadar çok rahattım son ayım aşırı zorlanıyorum daha lohusalık var 🥲 ilk hamileliğim yaza denk gelmişti ilk aylar zorlamadı doğum ocakta olunca lohusalık falan daha iyiydi şimdi Allah yardımcımız olsun sıcaklar mahvediyor
As38- Vallahi kış gebeliği geçirdim iyiydi 30 günüm kaldı ya haziran sonu ya temmuz başı zorlanıyorum valla ısındı ki hava nefes aldırmıyor zorlanıyorum
mrvsrcn Deletedmom_808 kış yaşamadım hiç iki gebeliğimin son trimesteri da yaza denk geldiği için 🥵 kızım Ekim doğumlu oğlum da inşallah eylülde doğacak ben daha şimdiden yanıyorum yatamıyorum hiç
myangelson Deletedmom_808 kış kesinlikle yazın çok enfeksiyon oluyordum çok terledigim için. Yaz çok zorlayıcı