edabolukbasi3- ilayda_2309 bende ahşap gibi olanlardan var ama kullanılmıyor sırf süs için duruyo öyle 😄
nurmltli61 ilayda_2309 kullanışlı değil annem almıştı çok ağır ve emzik ucunu ben o tarz kullanma taraftarı değilim aventin emzikleri çok güzel
2cocuk2kopek ilayda_2309 ilk oğlumda kullandım 2 isimliyse uzun ve ağır oluyor 😬 2. Ye daha sade bişey yaptırdım
ilayda_2309 Merve_kucuk çok hoşuma gitti aslında ama görümcem çabuk kırılır dedi bı de ağır oluyor demişti de buraya da sorayım dedim
edabolukbasi3- ilayda_2309 ağır olduğu için bi kaç kere kıyafetinden düştü bende daha kullanmadım bide emziği emmiyorken sağa sola sürülüyor hoşuma gitmedi açıkcası süs diye durdu
edabolukbasi3- ilayda_2309 kumaş olanlardan al bence yada plastik olanlar var e bebekte falan da satılıyor iş görür insan herşeyi heves ediyor ilk başta sonra alıyorsun gereksiz olduğunu
Nihan87 Oğlumda kullanmıştım, ağır oluyor biraz ama hatıra saklamak için de çok güzel oluyor, şimdi ikincisi için mecburen yine yaptırırım diye düşünüyorum.