Melisa035 Ilk gebeligim ve şuan 5 aylık hamileyim çocuk bir tarafa top gibi toplanıyor gibi geliyor ve sol kasığımda ağrı ve batma var neden olduğunu bilen var mı acaba ? 😔
MihriiFb Melisa035 bende bugün sol tarafta ağrıyla günü bitiricem galiba hala ağrıyor 🤦♀️🤦♀️ 18+3 günlük ama benimki. Cidden korkmaya başladım internete yazmak istemedim çünkü hemen kötü şeyler geliyor karşıma, eğer yarın da devam ederse doktora gidicem 😶😓
Misskaynak Melisa035 ben 6,5 aylığım bende de sol kasıgımda ağrı pldu yürürken yada yatakta dönerken oluyor karnım sertleşiyo bazen doktora söyledim normal dedi ama içim rahat değil ya
Melisa035 Srylcnkya Ilk defa böyle bir ağrı hissediyorum internetten baktım hep kötü şeyler yazıyor düşük riski bilmem ne
Nezahatozen şuan aynı şey bende de var tabi biraz da bugün baya bi gezdim alışveriş yaptım kaç saat oldu eve geleli 9 gibi geldim ama hala ağrı geçmedi
Melisa035 Nezahatozen dün evi temizlemiştim bugunde dışarı çıkmam gerekliydi ama en fazla yarim saat durup geri gelmisimdir çokta durmadım 😔😔
Melisa035 MihriiFb ben o hatayı yaptım riskli gebelik düşük veya erken doğum riski diyo korkuyorum bende eğer geçmezse yarın doktora gidicem 😭
Melisa035 Misskaynak hergün göbek deliğinde hissettiğim çocuğu sanki kasığımda hissediyormuş gibiyim ağrı sürekli olmuyor ama sanki ağırlık varmış gibi arada yokluyor gidiyor 😕
Nezahatozen Melisa035 sanırım artık yorulmaya başladık dinlenmiyoruz devamlı olsun bitsin diyoruz kızım şuan ağrı yapıyor toplandı bi yere uzanıyorum ama geçmedi benimde
Misskaynak Melisa035 evet bende aşşad hissediyorum doktora bebek aşağıda mı dedim hayır dedi 🤔 ikna olamıyorum
Melisa035 Nezahatozen allahım sağlıkla kucagimiza aldırsın inşallah benimde oğlum çok hareketli durmuyor hiç
Crnerkn Melisa035 benim de oldu 18 hafta civarındayken. Hatta vajinama birden bıçak saplanır gibi bi acı giriyodu. Bana da doktor olabilir rahim genişlediği için dedi. Kanama falan olmadığı sürece korkulcak bişey yokmuş
Melisa035 Crnerkn banada idrarında yanma yoksa 2 buçuk litre su iç günde geçmezse gel bakalım demişti bugün ilk defa böyle birşey hissettim
Crnerkn Melisa035 Tabi enfeksiyon falan yoksa diye demiştir. Sanmıyorum bencede bişey yoktur, bazen kabızlık bile yapıyo öyle ağrılar.
kubratopal35 Melisa035 ben 27. Haftamdayım ve 15. Haftadan beri aynı problemi yaşıyorum hatta bugün o kadar can yaktı ki doktorumu aramak zorunda kaldım ve parol içip dinlenmemi eğer buna rağmen devam ederse gitmemi söyledi ve dediğini yaptım geçti endişe etmeyin bence kanama olmadığı sürece problem yok dedi rahim bağları bizi bu hale getiriyomuş 🙄