T-aksoy 34+4 bende bugün doktordaydım 2200 gayet normal Olması gerekende zaten 1800-2500 g aralığında Ayrıca sağlıklı olsun da doğunca da alır kilo dert etmeyin bu kadar
Datlum Muhammederva yani önde diyorsa 34 haftalık bu kiloda diyor ya bu doktorlarin hepsi ayrı kafa anlamak mümkün değil
anneolmakneguzel_ Datlum ogluma kilosu cok dedi, cocuk 3,5 anca dogdu😂 onlar tahmin canım cok takma guzelce saglıklı ye
Datlum anneolmakneguzel_ aynen bazen yanılıyorlar ama ilk oğlumda tam tutmuştu doktorun dediği bir gram oynamamisti
Zulalaydmr Datlum ya bence kafana takma ben şuan 38+1 deyim 3230 gr ama birden alıyor gerçekten kilo geçen hafta gittiğimde 2800 gr felan olması lazımdı sen düşün ki daha 6 haftan var erkenci davranmazsa bebişin alır kilo bol bol kuruyemiş yumurta muz ye
Datlum Zulalaydmr canım sezeryanla alınacak 4 haftam kaldı ama ben her şeyi güzel yiyorum artık ne kadar alırsa sadece bu hafta taşınmam oldu yorgun düştüm onda bile ihmal etmedim inşallah hiç kilo olsa bana yeter 38 de digurcam
Datlum 2121nehir canım ben gebeliğimin başından beri hep güzel besleniyorum muz kuruyemiş şu bu onla ilgisi yok alan bebek alıyor ya
Datlum Meryeminannesi20 kesinlikle benimki toplu seviyor heralde bide taşınmadan dolayı ilk gittigim doktordu zamanda azaldı daha doktor bulmaya takatim yok
Gzmbskn Sedanyn merhaba bebeğinize 33. Haftadan sonra nasıl o kadar kilo aldırabildiniz acaba benimde 33+6 da 2100 dedi doktor ama yardımcı olabilir misiniz
Sedanyn Gzmbskn Yani şunu yaptım kesin bundan oldu diyebileceğim bir şey yok aslında 31 haftalıkken 2 hafta karın çevresi geriliğimiz çıkmıştı ve 1400 gr dı o günden itibaren protein ağırlıklı beslendim her gün kahvaltıda haşlanmış yumurta, kaşar , tam buğday ekmeği kesin yedim tavuk ve et çok tüketmeye çalıştım sabah akşam tam yağlı süt içtim birer bardak ve günde 1 kez muz yedim her gün çiğ badem ve tuzsuz kabak çekirdeği tükettim seviyorsanız yeşil mercimek falan da tüketin öğünlerden sonra 15-20 dk soluma uzandım başka aklıma gelen bir şey yok maalesef 36+6 da 3200 dogum yaptım
Papatyael47 yilma doktor fazla demedi mi size bizde 2500 çıktı suyun fazla şekerden şüphelendi bide kafa önden gidiyor dedi
yilma Papatyael47 yok, canım 36 hafta ile uyumlu dedi normal dedi bundan önceki oğlumda 34 haftada 2500 kiloydu 39 da 3700 doğdu normal dediler o zamanda bende şeker yok zaten
Mirayy_21 2121nehir kaşar peyniri tahin pekmez muz ceviz badem fındık kabak çekirdeği et protein le beslen canım ve bol bol su iç
2cocuk2kopek Datlum aslında çokta düşük değil canım ama yiyebiliyorsan meyve ye Şeftali nektari kayısı karpuz ve peynir ben neredeyse yemek yiyemiyorum ama gün içinde hep bunları tüketiyorum faydası oluyor