Bulutakds 4 Mayıs son adet tarihim pozitif çıkmıştı dün sağlık ocağında kan verdim beta hcg düşük geldi geç döllenme olduğu için olabilir mi değer normal mi sizce Pcos var uzun zamandır deniyoruz düzensiz adet oluyorum zaten  https://hizliresim.com/9cinjrj
Eldgrn Bulutakds Hayırlı olsun degerin iyi gibi bende 3 yil once 3 mayıs son adet tarihinde 9 Haziran’da 5.67 ile öğrenmiştim gebeliğimi yani düşük yüksek olarak, bakma, olaya önemli olan düzenli artış göstermesi
Bulutakds Eslem2112 bana düşük gibi geldi herkes 1000 küsürle öğrenmiş de içim rahatladı tekrar gidicem Dr bugün zaten
Bulutakds Eslem2112 baya düşükle öğrenen var bende niye bu kadar düşük diyorum kendi kendime normalmi
Asli23 Bulutakds Hiç öyle düşünme canım bende 74 le öğrendim iki gün sonra iki katına çıkmıştı. Şimdi gün sayıyoruz doğum için. Düzenli artış önemli olan. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶
1Nihan Bulutakds merhaba önemli olan 2 günde bir artışın ne kadar olduğu en az %60 bir artış beklenir ona göre bi yorum yapmak daha doğrudur ama umarım gönlünüzdeki hayırlısıyla sizin olsun ama ben burda 8-10 ile öğrenen bile gördüm :) geç döllenme olmuş olabilir çok stres yapmamaya çalışın 💕