Iremdgn Kaset testi az önce yaptım hafif silik bir çizgi var diğeride erken gebelik testi 1 dakika sonra çıkan sonuç hangisine inanmalıyımm hamilemiyim değilmiyiim bugün 3.güne girdim regl gecikmesinin
Busranur_mnts Iremdgn canım erken gebelikte de çizgi görünüyor gibi ist kapağını çıkarıp çubuğun resmini atar mısın
imcakir Iremdgn kaset testte de var çizgi, yani evet 🌸 kaset testin hassasiyeti daha düşük olduğu için daha silik çıkıyor
Elifurkan03 Iremdgn hamilesin tebrikler ilk kasetdede çok hafif gözüküyor daha çok yeni olduğu için öyle çıkmış kızımı böyle testle öğrenmiştim
Busranur_mnts Iremdgn kaset testler daha az hassas olabiliyor her testin ölçtüğü değer farklı önemli olan çizgi çıkması 💖
Iremdgn Busranur_mnts 12 mayıs son adet ama geçende böyle çift çizgi çıktı kan verdim 1 çıktı o yüzden kaset teste tam çizgi belli olmayınca korktum
Busranur_mnts Iremdgn kaset testler de bazı erken gebelik testleri De yalancı çıkarabiliyor luzenimde baya koyu çizgi vsrdı negatif çıktı predictor kaliteli marka onda baya net çıkmış kan ver de netleşsin🥰
Kiraz63 Bende günüme 3 gün varken kaset testi çıkmadı erken gebelik testinde çıktı silik seninki kadar bile belirgin değildi kan verdim 68 çıktı