İlk denemem 23 haziranda ilk muayene oldum, rahim dinlendirme yaptılar 2 adet daha gördüm, 25 ağustosta transfer olacağım eşimde biraz sperm sorunu vardı bende de pıhtılaşma, 1 tane dış gebelik oluştu 1,5 yıllık evliyim. Çok istediğimiz için aşılamaya karar verdik zaman kaybı olacağını söylediler süreç bize maddi manevi mantıklı geld başladık. Özelde olduk ücret ve süreç kişiye göre değişiyor benim yumurtalarımın durumu iyimolduğundan mesela yumurta geliştirme iğnelerim az tuttu, embriyo sayımız 4 tane olduğundan dondurma ücreti az çıktı, başka bir operasyon da geçirmedim. İlk deneme olduğundan rahim filmi vs istenmedi. Devleti zaman kaybı olarak görüyorum eğer maddi durumu kişinin el verişliyse hatta aşılamanın ilaçları bile birkaç aşılama bir tüp bebek fiyatına yaklaşıyor dediler. Videolar izlerdim çok korkutucu gelirdi süreç iğne yaparken ağlayanlar vs🙏🏻 canım öyle tatlıdır ki tek çocuğum, nazlıyım bu süreçte aslanlar gibi sağlam durdum iğnelerimi çat çat vurdum, 6 kez falan alttan muayene oldum utanırdım ama utanmadım, yumurta toplamadan korkmadım diyorum ya insana güç geliyor rabbiimden. Hiç korkmayın ağrıyan bir durumda yok dayanamasam ben dayanamazdım🙏🏻