New23 Kızlar 29 haftalık olduk her gece aynı saatte uyanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum oraya dön buraya dönnnn kafayı yedim benim gibi olanlar burda mı?
Kanatlarimruhumda Ben de aynı. Her gece 4te uyanıyorum. İlk gebelikte sonlara doğru olmuştu bu daha 5 haftalık anlamadım gitti
Nurbesteee Bende uyuyamayanlar grubundayım 35+6 haftalık artık iyice rahatsız olmaya başladım son 1 ay burnumdan geldi 😩
Farida_Aliyeva_ 7+5 haftalığım gece dön dön uyuyamıyorum yaa 😩😩 sabah kocam gitdikden sonra uyuya biliyorum anca 🥲
Arzum_arda_doruk 36+4 uzun zamandır hergün sabah 10 yaşında ki oğlumu sabah 08:30 okula gönderdikten sonra uyuyabiliyorum. Gece boyunca ayaktayımevin içinde dolanıp duruyorum. Bu durumu değerlendirmek için doğumda açılmam rahat olsun diye sabah 06:00 da 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum. Ama evden uzaklaşmadan malum son haftalar
Sonnentala bohembircadi bu gece 3 de ne var ki bende hep saat 3 dedimi tamam sabaha kadar artık böyle günüm doğmasını bekliyoruz
bohembircadi Bir de ne kitap okuyabiliyorum, ne de başka bir şey yapabiliyorum öylece bomboş yatıyorum. Kedimi de aldım salona geldim. Baktım acıkıyorum azıcık çiğ kuruyemiş yedim. Şimdi kedimle birlikte tavanı izliyoruz. 😅
Kubra_811 Bende aynıyım 35.haftadayım geceleri uyuyamıyorum eşim gündüz çok erkem işe gidiyo pnu kaldırmüm diye salonda boş boş oturıyorum
Blackkk Ay ben ne güzel uyurdum ya öğlen eşim zorla uyandırırdı 2 gündür 4 sularında uyanıp uyuyamıyorum
bohembircadi Yine sabahı ettik, hava aydınlandı. Şimdi saatin 8 olmasını beklemek var. Sağlık ocağına gideceğim 😅
bohembircadi Blackkk Evet, özellikle sağlık ocağına da gittim. Gittiğimde gelmeseydin biz seni arayacaktık kayıt açmak için dedi ebe.