Namiren 1,5 ay önce sezeryan oldum sezeryan olan yerin hemen üstünde hissizlik var geçer mi yoksa bu şekilde kalır mı acaba ver hala dikiş üstünde içten sertlikler mevcut sizinde böyle oldu mu
Kvsr46kvsr Namiren 7 yıl oldu hâlâ hafif hissizlik var. 2 ay sonra yine sezaryen olucam, başa sarıcak 😏 hiç sevmiyorum o hissizliği
Aylince Namiren 7 yıl oldu benimde hala hissizlik var o bölgede ama sertlik bisey hissetmiyorum hatta dikiş çizgisi bile belli değil
2cocuk2kopek Aylince herkeste farklı demekki bende 6 yıl oldu ne bir hissizlik var ne başka bişey üşütünce ağrı sızı olur diyorlar o bile olmadı bugüne kadar
Minnakpopus 2cocuk2kopek bende aynı 5 sene olacak 1 ay sonra 2. Sezaryenimi olacağım.hissizlik yaşamadım yok suya girince balkon yıkayınca sızlama bilmem ne yaşamadım üşütünce ağrı yaşamadım yani hiç böyle şeylerim olmadı ama kimden duysam bu şikayetleri var
rumisam Namiren 7 ay oldu benim hala kızarıklık ve hissizlik var annem son sezaryennini 14 yıl önce olmus hala tamamen eskisi gibi his gelmedi demişti muhabbet ederken
Mirosunannesi_0120 İkinci sezeryani oldum 2.5 yıl önce üçüncüye hamileyim hissetmiyorum bende hissizlik kalıyor malesef
Sedayavuz Namiren bende 1 sene arayla iki doğum yaptım ve ufak bir hissizlik oluyor ama zamanla onunla geçeceğini söylüyor doktor
2cocuk2kopek Minnakpopus benimde aynı valla bence o zaman dikişlerin dikkatli dikilmesi ve doktora bağlı
dedimolabilirrr Namiren geçiyor 6 yıl oldu sezeryan olalı histe var izi de gözükmüyor neredeyse içiniz rahat olsun ☺️