Buseenuur Beni hep ayda bir çağırdı bir kere üç hafta sonra gel demişti. 26 haftalığım yine bir ay sonra çağırdı 30 olacağım çok geldi bu sefer
269522 Buseenuur ayda bir gidiliyor genelde bir sıkıntı yoksa 34den sonra duruma göre daha sık gidiliyor :)
Kkardelenn1 Buseenuur 3 haftada bir gittik hep bir defa bir ay sonraya çağırdı sanırım şimdi 33 olduk 2 hafta sonra gel dedi
ikibebelianne-M Buseenuur ayda bir gidiyorum en son 25 haftalıkken gittim sabah kontrolüm var 29+5 oldum. 32 den sonra daha sık kontrol oluyor
cereNehir_02 Buseenuur valla ilk kızımda özeldeydim her hafta çağırdı 31 haftadan sonra bunda da 29 dan sonra 15 gün
Blzlg Buseenuur normalde ayda 1 ama ben 2 haftada bir gidiyorum ikiz olduğu için. Ama ilk dönemler 1-2 kere ayda 1 gittim. Normali ayda 1
Blackkk Kız ne güzel ayda 1 git sürekli gidince insan stres oluyor daha çok ben haftada 1 gidiyorum artık servik kısalmadan dolayı eziyet gibi geliyor gitmek
Buseenuur Blackkk bende 3. Trimester girilince hemen 2 haftada bir sanıyordum o yüzden sordum ama herkeste böyleymiş😊
CoolMamaMode Buseenuur 32. Haftadan sonra 15 gün sonra çağırmıştı 35. De gitmiştim öyle randevu vardı şimdi haftada bir gidiyorum 37. Haftadayım . 32 ye kadar ayda bir gitmiştim
plajterligi Buseenuur 32 ye kadar ayda bir sonra 2 haftada bir, 36 sonrası her hafta çağırıyor benim doktorum
Buseenuur plajterligi normal olan buymuş sanırım ben daha erkenden çağırılıyor sanmıştım teşekkürler canım❤️