Filtekahvee Merhaba dün boğazlarım ağrımaya başladı ve gece kulağıma vurmaya başladı sabah hastaneye gittim test yaptılar domuz gribinden şüphelendi doktor çok şükür ki çıkmadı. Ama sabah göre giderek ağırlaşıyorum burnum aakıp baş ağrısı yapmaya başladı çok halsiz hissediyorum dişlerşm bilw ağrımaya başladı. Ballı süt yaptım fayda etmiyor neler yapabilirim
nesemom Filtekahvee merhabalar geçmiş olsun bende o haftalarda soğuk algınlığı geçirmiştim maalesef ilaç da kullanamadığımız için bol bol dinlen bol su iç ıhlamur çayı iç enfeksiyon değerin yüksekse kuru dut suyu içebilirsin doktorum bana bunları önermişti hafif bir öksürüğüm vardı ve boğazımın yumuşası için de yarım çay bardağı sıcak suya bir yemek kaşığı pekmez limon ve biraz karabiber ekliyordum iyi geliyordu bal dal zencefil (toz değil) ve limon karışımını deneyenleri de duydum
Emhar Filtekahvee canım ben onu hamileliğimi öğrendiğim an yaşadım çok kötü atlattım 17 gün sürdü benden sana tavsiye her gece bir yemek kaşığı zeytinyağı iç zorlanırım dersem üzerine biraz limon sık iç ben birde zeytinyağıyla pekmez az ısıtıp içiyodum onlar düzeltti
Filtekahvee nesemom hapşırınca sanki karnım çok kasılıyor gibi hissediyorum. Pazar yola çokıcam pazardan önce iyileşmem lazım
Roisins Ben de son birkaç haftadır kötüydüm. Göğüs hastalıklarına gittim ciğerime de indi sanırım ama ilaç veremedi. C vitamini, su, çok sıkışırsan parol dedi. :) kendi kendine geçti valla. Öksür hapşır geçti bi şekilde. Dinlendim baya ama yattım hep