buse2507 ppmerlina hay o yabanilerin jdlekek iyiyim aşkımm sen nasılsın nasıl gidiyor bizleri özledin mi bakimmmmmmm
staRmama ppmerlina valla sıkıcı gibi yaz geldiğinden mi ne kolumu kaldırıp buraya yazasıö bile gelmiyor ki bacım 😂
Mariam2 ppmerlina Yok bu eski ama senden sonra benim hesap 3 gün ceza geldi bende ayine saate burdan devam etim 🤣🤣
ppmerlina mor_menekse1 ikiz anneliğinden mor menekşeye nasıl geçtiin 🤣🤣 Yaaa hayırlı uğurlu olsun bitanem 😍😍🧿 ben de bebişimi ramazan bayramında öğrenmiştim ah ah dünyanın en güzel bayram hediyeleri dimi 😇🌸
Asteriaa ppmerlina ! Post açmaya usenirim şimdi djjdjsjdjs bugün bunları boyadım daha var yaptıklarım onlarida çekersem etiketlerim şey falan var wall-e figuru , ters yüz animasyonu dan üzüntü karakterini falan yapmıştım bide mumluk , kartal falan yaptiim epey var biseyler seviyorum shhdhshd 😁[https://mutluresim.com/images/2025/06/11/XnOXFl.jpg]
ppmerlina Mucizemyoldaaa_ oyy maşallah asıl seninki kocaman olmuşş 🧿🧿🧿 süphanallahh Sanırım eylül gibi doğuracaksın aşkom, artık eylüller de cehennem :(
Mucizemyoldaaa_ ppmerlina evet kuzum eylül sonu Allah nasip ederse 🤲🏻 inşallah çok sıcaklar bize denk gelmez 😁😁
ppmerlina Alya05 iyiyim valla bugün misafirim gelecek temizlik yaptım şimdi bitti direkt yemeğe başladım 🤣🤣🤣