Nisa01 birdirbir nekadsr güzel yazmissiniz Rabbim evladinizi size bağışlasın bizede hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin🙏
Aysel4497 birdirbir ama bu kadar anlatılamaz kı bu duygu ağlayarak okudumm hormonlar tavan oldu ıyıce bızım de son 10gunumuz kaldı bız de ınsallah kavusacagız yavrumuza 🙏🏿🙏🏿
birdirbir Aysel4497 masallah çok az kalmış. Sağlıkla gelsin. Hormonlar yüZünden tüm bu duygusallıklar gözyaşları 😌
Yasosss birdirbir Ağlattınız gerçekten Bir an kendi doğacak bebeğimi hayal ettim Allah hayırlısıyla bize de kavuşmayı nasip eder İnşallah sizin gibi sağlıkla büyüsün bebişiniz☺️
Tarana Sanırım hamilelikte duygusallaşmak yerine öküzleşen tek benim))Hiç böyle cümleler kuramam,komik geliyor böyle yazılar...ne mutlu sizlere keşke ben de öyle ola bilsem..herkes farklı oluyor galiba hamilelikte🙄
Yasemin44 birdirbir ağlayarak okudum inşallah bizlerede Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder😢👩👦
Mrvgul @birdirbir şiir gibi yazmışsınız daha güzel anlatılamazdı yaşadıklarınız😊 maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 Allah isteyen herkeze nasip etsin 🤲🏻 39. Haftamızdayız heyecanla kavuşmayı bekliyoruz oğluşumla 💙💙
Meltem1234 birdirbir nasıl güzel yazmışsınız Rabbim evladınzi hiç uzmesin gözlerim dolu dolu okudum oğlumu aynı sabırsızlıkla bekliyorum iyi ki var evlatlarimiz 👏
birdirbir Ne güzel dualar etmişsiniz bize.. çok mutlu oldum 😌 rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.. teşekkür ederim...
cagladuz birdirbir Ne diyeceğimi bilemiyorum zaten duygusalım mahvettiniz beni😭😭😭😭 Allahım sizi yavrunuza, yavrunuzu da size bagislasin.Darisi benim başıma inşallah bende 35.haftamdayim🤗🙏🏼
d190516 Tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu okudum nasıl güzel dile getirmişsiniz duygularınızı. Miniğinize sağlıklı bi ömür diliyorum 🙏🏻Darısı tüm hamilelerin başına inşallah 🙌