Kizlar nolur bana bi akil verin. 2 haftalik bebegim var. Kaynanaamlar gorumcem ya daa ablam gun icinde geliyor bazen bebegi oyaliyor (2 haftalik ama uykulari cok kisa, surekli uyaniyor), ben ev islerimi hallediyorum ya da onlar ev isine bakiyor ben bebekle ilgileniyorum. Ama sıkıntı şu, 2
3-4 gundur bebegim bazen ictigi sutu ya ictikten sonra kusuyor ya da ustunden uzun bir sure gecince lor peynir kivaminda hani sindirime basladiktan sonra kusuyor. Asiri sık degil ama oluyor. Neyse, bugun uyurken ablam onun yanina gitti, sonra bana seslendi. Bebek uykusunda once bi mirildanmis ablam ne oldugunj anlamayinca yataktan alip kucagina gotururken bi anda bayagi bi kusmus yatak falan batmis. Hâla kendime gelemedim, ya uyuyor diye basinda beklemeseydik o kusmuk ona zarar verseydi Allah korusun. Reflü yatagi kullaniyoruz, yastik carsaf vs ona tehlike arz edecek şeyler de yok. Sirt ustu pozisyonda kafasini yan cevirerek yatiriyorum. Bebekler kafasini dik tutamaz diyolar sozde ama bizimki gayet tutuyo 2 haftalik. Yan cevirerek yatiriyorum 2 dk sonra bakiyorjm yuzu yukariya donuk sekilde kafasini düzeltmiş oluyo kendisi. Gozume uyku girrmiyo korkudan. Ya uykudayken kusarsa diye. Nasil yapsam bilmiyorim bana bi akil verir misiniz:((( o kadar uykusuzum ki, bu uykusuzluk sütümü de etkiler