Kbraberk Rahatlayabiliriz arkadaslar hasta olmaya basladim ama bu resmen milleti dolandirmak iki uc sene once hic boyle degildi testler 😂😂
Oksuruksurubu Kbraberk yerleşme kanaması ile regl karıştırıyor olabilirmisiniz bende test yaptım pozitifti ama bildiğin adet oluyordum meğer düşük tehdit varmış
Eslem2112 Kbraberk aynen ya ben hiç markalara bakmazdım ve hepte doğru çıktı ama şu aralar hemen hemen hepsi çıkardı anlamadım
Kbraberk Oksuruksurubu sehir hastanesi almadi canim gittimde saglik ocagina gidin dedi bende bulundugum sehire yeni geldim sayillir bilmiyorum saglik ocagi nerede
Kbraberk Eslem2112 valla herseyle oynadiklari gibi testlerlede oynamislar bugun iki tane daha yaptim yine cikti insan ister istemez bir heycan bir umut doluyo
Kbraberk Eslem2112 evet evet ayni bende cok sukur bir evladim var zaten kendimde o gucu bulamiyorum tekrar
Eslem2112 Kbraberk bide ben napayım iki küçük bebişim var korunuyoruz ama diyorum ya belirtim var bide pozitif olunca kendinş ona hazırlıosun
Kbraberk Eslem2112 allah bagislasin canim nasibi varsa zaten her turlu gelecek Rabbim hayirlsini versin insallah 🤲🤲