HilEy Arkadaşlar 38+6da randevum vardı nstem iyi suyum iyi nişan yok bebek doğum kanalına inmemiş,bu hafta hep bir belirti bekledim ama yoook,bu nasıl bir şey hiç belirtisiz doğumu başlayan oldu mu??
5_erkek_annesi HilEy benim 2 tanesi suni sancı ile başlatıldı 2 tanesi de birden oldu aynı gün herşey olmuştu aynı gün birden olur zamanı var demekki ben 40 42 haftalarda doğum yaptım 😂42 ye kadar bekleniyor
Annabelle HilEy ay ben ne squatlar yaptım ne merdivenler indim çıktım. Tüm hamileliğim enerjik hareketli geçti. Gelmeyen gelmiyor valla 🤣 ama içerde kalan bebek yok merak etme 🤣40+1 suni sancıyla doğurdum bebeğim 4 kiloya yaklaştı diye beklemedik. 0 açılma 0 sancıyla yatışım yapıldı jet hızında doğurdum. Darısı başına. Hiç kendini strese sokma en hayırlı zamanda gelecek bebeğin akışına bırak 😍
5_erkek_annesi HilEy 😂😂ay, kıyamam ya çok zor çok iyi biliyorum o haftaları inşallah uzun sürmez bi kaç güne doğurursun hafiflersin 🙈🥰
HilEy Pinarpa drum 36.haftadan beri bana erkek bebek,yerinden de memnun 40+5e kadar bekletebilir bekleri dedi belkş benim de boyle olacak umut oluylr bana boyle tecrubeler ama bu kadar beklerse de bır sey olacak dıye korkuyorum
HilEy 5_erkek_annesi bi de yetmezmiş gibi karnın aşağı düşmemiş deyip duruyo teyzeler,nasıl düşüyor bu karın benım karnım yusyuvarlak asla doğum kanalına girmeyecek mi bebeğim acaba
HilEy 5_erkek_annesi vallahi her şeye ağlıyorum sinirlerim bozuldu bebeğime beklerse bir şey olacak diye de korkuyorum
5_erkek_annesi HilEy benim 4 doğumumda da karnım havada gittim herkesin düşmüyor onu hiç kafana takma bebeğine de bişey olmaz canım Allah’ın izniyle bu kadar stres panik yapma zamanı var gelmesi için hazır olunca gelıcek annesi sen böyle yapma strese sokma bebişini 🤗🤗🤗🤗
HilEy Ummuhayra valla doğum dışında bir şey düşünemez olduk sizde de öyle mi Allah hakkımızda hayırlısını versin