3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 Nurellacım bencede oğlan gibi bununda kafa ve kemik yapısı öyle duruyor benim oğlana benziyor ultrasonu 🙈ama emin değilim
Nurellaaaaaaa1212 minismom vallahi kız yok yani önceki doktor kız dedi bu baska doktor kız diyemem kemik yapısı aynı erkek yani dedi
Nurellaaaaaaa1212 3_bebelianne askım doktor da kız diyemem kemik yapısı erkek ama görmeden erkek de diyemem diyor 😂
minismom Nurellaaaaaaa1212 ben kızımı 12. haftada ogrenmistim merak yok stres yok simdi meraktan catlıcam 🤣 bugun banada doktor gostermiyosa kız olabilir dedi ondan onceki doktorda benim oglum doguma kadar gostermedi dedi aman sastım kaldım 😀
edabolukbasi3- Nurellaaaaaaa1212 aynı erkek yani dedi ben diyom sanaa sen erkek anasısın diye sakal bırakcam ya 🤣
3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 bakalım ya oğluş gibi ama hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsin netleşince paylaş cinsiyetini😊
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 ahhahahah kıyamam yaa gösterir inşallah bir dahaki sefere durumun nasıl canım ağrın geçti mi
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts yok kuzum enfeksiyondan ağrıyormus ya acık eczane bulamadım yarın alıcam ilacımı uzanıyorum kilo almadığım için biraz kızdı 😂
Buse4161 Nurellaaaaaaa1212 ben de haftası büyük diye nub göremedim diye kıza benzettim aşkım benimki de belli değil valöa sinir bozucu durum