Busraaaakkk Kızlar SAT 13 Mayıs Yumurtlama: 28 Mayıs Çatlama :29 Mayıs 29 günde bir düzenli olarak regl oluyorum bugün olmam gerekiyor ama henüz olmadım testim bu şekilde var mı yok mu anlamadım bakar mısınız
Birbebisannesi Busraaaakkk bir çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi olabilir. Şuanki halini atar mısınız
Hasret17 Bir kaç gün daha beklemeni öneririm canım test için erken süreç sabırsızlanıyorsan da kanına baktırmanı tavsiye ederim orda net sonuç alırsın
Busraaaakkk Hasret17 kimisi günler öncesinde öğreniyor aslında, bu aydan da baya ümitliyim oysaki kaç gün beklemek gerekir acaba gecikmeyi
Garfield Busraaaakkk ben hep 3-4 gün geçtikten sonra yaptım belki mevsimsel dir diye varsa 3-4 gün geçince çıkar
anneoluyoruuzhamileyiizz Busraaaakkk kaç dk sonra çıktı? Kuruma çizgisi de olabiliyor bekleyince böyle netleşiyor aslında kan verseniz yarın emin olabilirsiniz☺️rabbim gönlüne göre versin canım
Busraaaakkk anneoluyoruuzhamileyiizz kızlar testi yaptıktan 5 dakika sonra böyle oldu kafam karıştı var mı yoktu test bi garip çıktı en iyisi gecikmeyi beklemek sanki
anneoluyoruuzhamileyiizz Busraaaakkk 2 gün kalmış çıkar o kanda ben reglime 5 gün varken öğrenmiştim bugün versene sağlık ocağına kan çıkar hem beklememiş olursun
Busraaaakkk Nghnnklcc Nghnnklcc @Lolli Eslem2112 @Hanne Kızlar pembe olan softec diğeri de days doctor