S_14 Rabiarabisss3 bende Rabiarabisss3 bende 5+2 olduğum zaman gitmiştim kese gördü ama ölçmek için daha küçük dedi size de öyle dediler mi acaba
Durutoprak Sinemlimi hayır değildi. Kanama olduğu gecenin gündüzünde kramplar girmişti ama kanama olduğunda tesadüfen fark ettim ağrı yoktu
ecooss S_14 Çıkar mı acaba yoksa kimyasal gebeliğe mi dönüşür beni çok tereddüt ediyor korkutuyor ilk deneme🥺
S_14 ecooss hiç belli olmaz çıkabilir de iyi düşünün iyi olsun bidahaki kan verdiğiniz de belli olur ztn herşey ne zaman vereceksiniz kanı
ecooss S_14 inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum hep kasık ağrılarım var aynı belirtiler aslında ara ara giriyor ağrı ara ara kesiliyor tutunurken de böyle oluyordu 🥺 cumartesi vereceğim
S_14 ecooss benim de kasik ağrım bel ağrım çok olmuştu pozitifi gördüm kese görmeye de gittim ama henüz çok küçük ölçmek için 10 gün sonra tekrar gel dediler inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
ecooss S_14 ay tohum tanesiiii nazlanmış göstermemiş kendini😍 hadi inşallah sağlıkla alırız bebeğim. Hiç korkma eminim 10 gün sonra gösterecektir kendini🙏🏼🌺
S_14 ecooss ecooss inşallah bakalım insan tedirgin oluyor yine de bide görüp kalp atışını duyabilseydik
S_14 ecooss geçmiş olsun inşallah bidahakine olur o durumu bende yaşadım çok kötü bı duygu ama sonradan hayırlısı böyleymiş diyip kendimi teselli ettim umarım sizde en kısa sürede tekrardan hamile kalırsınız
Deniiizzz busra5801 tüp bebek ile şükürler olsun 35 gün önce doğum yaptım. Dilerim ki hepinizin rabbim kucağını doldursun mutlu son olsun. Hayırlısı ile kucaklarınıza alın bebişlerinizi♥️🌸
ecooss S_14 yaşadıktan sonra tuttu mu peki? daha kolay tutar diyorlar sözde inşallah ama cesaretim kalmadı