Bmelekkk kayamommyy daha çok var tabi ama sezaryen düşünüyorum ben , önceliğim sağlıkla sağ salim vaktinde gelmesi tabi ki ama normal düşünmüyorum
Mayalime busra5801 hayırlı olsun canım ilk muayeneme 6+4 te gitmiştik kese ve kalp atışını görmüştük. 12. Haftaya kadar fitili iğneyi kullandım.
Durutoprak busra5801 duyarsın duyarsın Allahın izniyle. Biz tüp bebek anneleri süreci en başından bildiğimiz için zaman geçmek bilmiyor. önce beta bi yükselse diyoruz sonra keseyi bi görsek diyoruz sonra kalp atışını bi duysak diyoruz. Diye diye haftaları çekiyoruz 🤭 sonra da her kontrolü iple çekiyosun gitsem de bebeğimi bi görsem 🥹
S_14 Durutoprak bide iki kese olduğunu söyledi bakalım hayırlısı ikisinin de kalp atışını duyarız inşallah 😊
asel_asl busra5801 o kadar uzun bir süreç yaşadım ki neresinden başlasam diye bi süre düşündüm . Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun. 4. Tüp bebek denemesi sonucu oğlumu kucağıma aldım. Bu süreçte defalarca kanamam oldu defalarca hastanede yattım . Daha neler neler gözünüzü korkutmak istemem anlatıp da. Ama sonucumuz güzel oldu dünyalar güzeli bir bebeğim oldu 🥰 herşeye değer . Herkesin böyle zor geçmiyor tabiki çok rahat atlatanlar da var. Bi deeee şuan ikinciye hamileyim hem de doğal yolla oldu inanamadık 😅düşünün yıllarca tedavi gördük ve şimdi doğal yolla hamileyim ☺️ Allah’ın izni ile sizin de belki böyle olur .. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
koza08 busra5801 merhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben de tüp bebekle 14+1 haftalık oldum bugün. İkinci transferim. İlk bebeğim düşük oldu. Progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve vitaminlerle yola devam ediyorum. Size tavsiyem ilk haftalarda çok ayakta kalıp yormayın kendinizi. Ben 6+6 da kalp atışını duymuştum. Sağlıklı bir gebelik diliyorum hepimize ❤️❤️🌸🌸
Vildan17 Merhabalar bende bir tadaviye başlıyorum da ovitrelle iğne bulmam gerekiyor her yere sordum.Yardımcı olabilir misiniz bir fikir verebilir misiniz
koza08 Vildan17 ovitrelleyi son güne bırakmamak çok önemli. Bulunması bazen çok zor oluyor. Genelde tüp bebek merkezlerinin fazla olduğu ya da kadın doğum hastanelerinin yakınında oluyor. Bir eczacı bizim için sağolsun whatsapp grubundan bölgedeki eczanelere sormuştu. Olan eczaneyi arayıp ayırtıp gidip almıştık. Bir eczacıdan rica edebilirsiniz. Onun dışında bölgedeki eczaneleri tek tek arayıp soruyorduk.
Minnakminik Ben de 2 düşük yaptım ve kürtaj oldum, genetik testlerimiz yapıldı dün, sonuçlara göre tüp bebek önerilebilirmiş. Bu süreci ben de yasayacagim sanırım.
Reyhansultan busra5801 6+3 benimde bugun kalp atisi icin doktora geldim bende ignelerimi ilacimi fitili kullaniyorum.
busra5801 Reyhansultan duydunuz mu kalp atışlarını miniğiniz 🌸rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin