Badusveannesi Progestan kullananlar kaçıncı haftanızda bıraktırdr doktorunuz ilacı 36. Haftamda bırakmam gerekiyormuş tedirgin oldum 😅🫠
Cucuuu Badusveannesi 32. Haftama kadar günde 2 kere vajinal fitil olarak kullandım. Doktorum 1e düşürelim dedi ama ben korkudan bırakamadım hala 2 kullanıyorum. 34. Haftamıza girdik. Doz düşürünce doğum yapan var mı merak ediyorum 🤭
Badusveannesi myangelson benim bugün kontrolüm vardı doktorum 36dan sonra kullanamazsın dedi normalde bu hafta bırakacaktık kasılmalarım dlunca bu hafta 1e düşürelim haftaya bırak dedi 🫠
Birhayalimvr Progestan fitil mi igne mi kullaniyorsun canim ben suan 12. Haftadayim igneyi artik birakmaknistiyorum maddi olarak benide zorluyor artik haftada 2500 veriyorum.
Badusveannesi Birhayalimvr hap kullanıyorum. Allah yardımcınız olsun bende 14. Haftaden beri hapını kullanıyorum günde 3 kullanıyordum şimdi 1e düşüreceğiz 35 haftalık hamileyim
myangelson Badusveannesi bilmem perinatoloji takipliydim doğuma kadar devam demişlerdi 😅 belki normal doğum ile ilerliyorsaniz kasılmalar engellenmesin diye öyle demiştir beni zorunlu sezaryendi
Badusveannesi myangelson benimki daha belli değil kalp rahatsızlığım var benimde ayın 23nde belli olacak bakalım 🫠
Badusveannesi dsen kanamam olmuştu plesanta aşağıdaymış kanama yapmış. Düşük riskiymiş buda o yüzden başlamıştı. Sonrasında da erken doğum riskim oluştu ilacın dozajını yükseltti 35. Haftaya kadar ilaç kullanarak geldim
Badusveannesi Cucuuu bende inanın ondan çok korkuyorum mecbur 1e düşürdüm haftaya da tamamen bırakacağım ama ya bianda doğum yaparsam diye çok tedirginim
Pinarrraybrs Badusveannesi vajinal doğumumu geciktiriyor kullanmak bende 21.haftada fitil şeklinde almaya başladım 29. Haftadayım bende şişklinlik çok yaptı sizde de var mı böyle bir problem
Badusveannesi Pinarrraybrs çocuğun tutunmasını kolaylaştırıyormuş kanama riskini vs en aza indiriyormuş. Bende şişkinlik yapmadı ilk kullandığım zamanlarda inanılmaz uyku yapıyordu
Cucuuu Badusveannesi siz benden önde haftadasınız bakalım sizde etkileri nasıl olacak 🤭 Deneyimleyip göreceğiz 😋