_Melikedlk Kızlar 1 sati oldu alıyorum ama sancılanmıyorum ya sancım olmazsa hiç işe yaramaz gibi bi durum olur mu
ddefnos _Melikedlk sancin olur belki ama açılma olmadığı sürece bir işe yaramıyor canım açılma yapması ve ilerletmesi önemli saglikla kucağına al sezeryan ya da normal farketmez ikinizde saglikla kavusun🙏
Eldgrn _Melikedlk Benımde 5 cm olana kadar sancım olmadı hatta kontrole geldiklerinde 5 cm dediklerinde şaşırmıştım çünkü sancı hissetmiyordum. 5 cm sonrası hafiften başladı adet kramplar gibi o şekilde şiddetlendi.
Zec _Melikedlk 7 saatlik suni sancıyı gayet kabul edilebilir şekilde karşıladıktan sonra 6 cm açıklığa ulaştığımda ölüyorum sanmıştım. İnşallah rahat bir doğum olsun canım. Rabbim kolaylıklar versin ama bir kaç saate başlar sancı inşallah.
Nurellaaaaaaa1212 _Melikedlk sancın sonradan da gelebilir canım ya da sancı hissetmeden acılman oluyordur ara sıra mide bulantın oluyor mu mesela
_Melikedlk Eldgrn ya inşallah bendede öyle olmuştur şuan sancı cok az cıkıyor korkuyom işe yaramicak diye
nesrinmom _Melikedlk ilk bende de etki etmedi az az veriyolar sonradan aciyolar açılma 6-7 ye gelince yoğun sancın gelir dayanamam sanarsın ama merak etme doğum çok mucize bir şey olumlu düşün sakın korkma kötüyü düşünme . Ben iki doğumda da suni aldım ilkinde az hissediyodum 8 e gelene kadar gık demedim ikinci de 5 i geçince ah vah etmeye baslamistim
_Melikedlk nesrinmom nst de cocuğun kalbini sayanın yanındaki sayı 50 kadar yükseldi nedemek biliuormudunux
Psikoanne Bende Suni sancıyla dogurdum, kaç saat sancılarım oldu düzenli ama benim çok hissetmediğim şekildeydi , sonra kendiliğinden suyum geldi. Ondan sonra sancılarım arttı 4 saat ağrıyı çektikten sonra doğuma alındım
_Melikedlk Psikoanne kaç saat oldu alıyorum artmıyor sancım doktorda şaşırdı açılma desen yok sonum sezeryan gibi
Annekuzusu06666 _Melikedlk bende senin gibi oldum kuzum 10 saat aldım açılma 2.5 cm oldu dahası yok sancı da en fazla 80i gördüm yani sonrası sezeryan oldu allah yardımcın olsun hayırlı kavuş bebişine inşallah
rumikaa _Melikedlk bend suniyle doğum yaptım 12 saat sürdü sürecim son 2 saat falan geldi sancım 14 saat olmuş şuan durum ne açılman vs var mı bide benim açılma olsun diye ilaç koymuşlardı
sendekimsinnn _Melikedlk benimkini sabah verdiler akşam samcı başlamıştı canım ama herkesinki böyle olmuyo seninki daha çok yeni