Bsraa_34 Merhaba kızlar benm 2 buçuk yaşında kızım var 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem üzgünüm hem mutluyum kızıma yetememekten korkuyorum tecrübeli annelerden fikir istiyorum
canbebekku21 Bsraa_34 çok daha kolay gelecek herşey bir çocukla uğraşmak daha zor 😅 hayırlı olsun bence sevinin tadını çıkarın
Serifeiscann Bsraa_34 benimde 20 aylık bir oğlum var kardeşi olsun zaten istediğimiz için ve belli bir zaman sonra zaten çalışmam gerektiği için bende arayı açmadan istiyorum tekrar işe dön sonra tekrar ayrıl vs yapmamak için
Hazalert Bsraa_34 kızım 27 aylık ben 10 haftalık hamileyim bazen ben de öyle düşüncelere dalıyorum tabiki ama bence de yenidoğan dönemini atlatınca her şey daha iyi olacak gibi bir his var içimde inşallah bu kaygıyı yaşayan herkes için böyle olur 🤲🏻 hayırlı uğurlu olsun
Minikmucizem10 Öyle düşünme etrafında kim varsa destek iste her ikisi içinde güzel olur herşey bir arada büyüyecekler bende oğlum 6 aylıkken düşük yaşadım şuan oğlum 3.5 yaşında tekrar gebelik düşünüyorum ama arayı açmış gibi hissediyorum
Bsraa_34 Minikmucizem10 çevremde kimse yok gurbete geldim 🥲🥲 Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah sana da canım
Minikmucizem10 Bsraa_34 ay kıyamam canım uzduysem kusura bakma benim çevremde çok insan var ama yoklar öyle düşün iyi hissedersin belki teşekkür ederim 🌸