Beyzanur0006 Kızlar yardım edin ne yapsam nasıl bi hediye alsam çok kararsızım kutlayacak olanlar nasıl kutlayacak yazın lütfen bana da fikir olsun nasıl bi hediye alabilirim nasıl bi organizasyon yapabilirim
Beyzanur0006 Beyzanur0006 bu arada eşim için hediye önerisine ihtiyacım var ilk bebişimize hamileyim ilk kez kutlayacağım🥹
myangelson Beyzanur0006 ben sosyopixten kanvas tablo yaptırdım cennetteki bebeğimiz ve şimdi kucagimizdaki bebeğimizin adına. Fotoğraflı 8 tane
3_bebelianne Beyzanur0006 İlk babalar günümü olacak ben 11yıldır tüm hediye çeşitlerini aldım bende pasta falan keserim😅😂yeter iki tane hediyesi var üçüncüyü kucaklıcak yakında daha napim
Eliffbaby Beyzanur0006 ben de aynı durumdayım trendyolda babayla ilgili sözler yazan zıbınlar var ondan söylemeyi düşündüm
Beyzanur0006 Eliffbaby o zıbınlardan anne ve baba zıbını vardı iki tane eşim aldı daha önce onu şimdi ben de ondan alsam olmaz napsam hiç bilmiyorum ya🥺
Beyzanur0006 myangelson yaaa🥺 Rabbim kucağınızda olan bebeğinizle size musmutlu bi ömür nasip etsin❤️
3_bebelianne Beyzanur0006 kişiye özel baba oğul yada baba kız bebeğinizin cinsiyetine göre güzel bir hediye bakabilirsin özel olur ilk babalar günü için