Blackkk aynı haftada 25 ölçüldü bende. O haftadan beri yataktayım sadece tuvalete kalkmama izin var. Duşa da bi sandalye koydum öyle oturup yıkanıyorum ılık suyla. Doktor ütü fön sıcak su yasak dedi. Çok çok aşırı manyak titiz biriyimdir ama şu an evimi bok götürüyor. Kocamda sabah çıkar akşam gelir eve işten. Yine şükür yemeğimi kayınvalidem evinde yapıp getiriyor alt üst oturuyoruz. Annemde yakın oturuyor 2-3 günde bir gelir bulaşıklarımı makineye doldurur yıkar ,çamaşırlarımızı yıkar kurutur ütüler yerleştirir. Başka iş yok. Şu an 30+2 gündeyiz. Zaman çok yavaş irerliyor. Televizyondan telefondan midem bulanıyor artık. Ama bebişim için her zorluğa değer. Doktort son kontrolde 36 hafta gibi falan alırız dedi, kısalık devam ederse taşıyamazsın kanaman olur falan dedi riskliymiş. Ama Allahın izniyle yataktan kalkmayarak 38 haftaya yetiştirmek istiyorum. Bırak evi kirlensin , miniğimizden önemlimi? Doğuma 1 hafta kala temizlik şirketi çağırırım. Sonrada miniğimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlarım. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burda ordaki gibi değil hastaneye giderken herşeyi kendileri karşılıyor hiç bir şey götürmüyoruz diye hastane çantaslda hazırlamıyoruz o yüzden daha rahatım. Sadece çıkışta giyeceğimiz giysiyi götürüyoruz anneyede bebişede