Meltem9703 Arkadaşlar yarın 4 te hastanede randevum var Allah rızası için bebeğim için dua edin herşey yolunda gidiyor olsun biraz riskli gebelik geciriyoruz🤲😊💕🤰
zaman0686 Meltem9703 Benimde yarın 4 randevum var 1 aydır görmüyorum bebişimi ve kan pıhtılaşması var birde allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde görürüz inşallah yavrularımızı 🙏🙏
Ayseglx Meltem9703 Allah her ikinizin yardımcısı olsun inşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin🙏🤗☺️
Esrakse [bilinmeyen] çok geçmiş olsun. benim de 2 düşük olmuştu, genetik incelemede son düşük materyalinde kromozom fazlalığı çıktı. Yani vücut kabul etmiyorsa Allahım bizi daha büyük imtihanlardan koruyor aslında. Eşim ve benim kromozomlarımız temiz çıktı ve hafif de olsa kan pıhtılaşması varmış. Şimdi ilaç kullanıyorum , siz de muhakkak araştırmasını yapın. O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Rabbim kimseye yaşatmasın ama dediğim gibi daha büyük imtihanlardan koruyor Rabbim. Her şerde bir hayr vardır. Allah yardımcınız olsun
Esrakse [bilinmeyen] Rabbim diğerlerinde bu acıyı göstermesin. Dediğim gibi Rabbim daha büyük acılardan koruyor diye düşün. Kendini çok yıpratma