Buseenuur Kızlar benim 23. Haftada tok karnına olmama rağmen ( poğaça, meyve suyu, çikolata yemiştim)açlık kan şekerim 92 çıktı doktor bir şey yaptırmana gerek yok dedi ama endişeliyim sonradan şeker çıkar mı acaba?
tanhc Buseenuur ben evde açlık ve tokluk şekeri ölçümü yaptım 1 hafta kadar. değerlerimi doktoruma gösterdim bir sorun yok deyince yükleme yaptırma gereği duymadım. ama bence şekerim normal diye de yemeyi abartmamak gerek. yine yemenize dikkat edip temkinli olmak en iyisi. ben öyle yapmıştım bir sorun yaşamadım.
Sinif177 Buseenuur açlık- tokluk kan şekeri bakılıyor. Açlık kan şekeri için gece 12 den sonra bir şey yiyip içmiyorsun( su da dahil) açlık verince kahvaltı yapıp son lokmayı aldıktan 1 saat sonra tokluk kanı veriyorsun
Buseenuur Kvsr46kvsr ben tahlil isteyeceğini düşünmeden yiyip gittim hatta çikolatayı da hareketlensin diye yedim doktorda olsun ver ona göre değerlendiririz dedi tok olmama rağmen düşük çıkınca verme bir daha hiç bir şey gerek yok dedi🤷♀️ ama annem tarafında şeker var korkuyorum sonradan çıkarsa diye
Buseenuur Kitapkolik660_ hayır özel takipliyim ben bilmeden yiyip gittim doktor da olsun ona göre değerlendiririz dedi ama onca şeyi yememe rağmen düşük çıkınca açlık tokluk bi daha bişi vermene gerek yok dedi ama anne tarafımda şeker var sonradan çıkar mı korkusundayım
Buseenuur tanhc yani ben çok kustum 7 kilo verdim -4 kilodayım hala. Ondan da demiş olabilir mi acaba
Kitapkolik660_ Buseenuur ben yaptırmadım birşey olmadı açken gidildiğini biliyordum ölçmedi bile yapılmadı sağlıklı doğdu
TAkilicci Buseenuur nasıl öyle yaptı ki gece 12 sen sonra bir şey yeme demişti bana gece 12 buçukta yediğim bir dilim armutu sorun etmişti
Sinif177 Buseenuur sağlık ocağı daha çok yüklemeye yönlendirir. Benim ebem yükleme yapmam için beni ikna etmeye çalıştı. Ben de istemediğimi söyledim.
Buseenuur TAkilicci bende anlamadım hocam ben çikolata yedim dedim olsun ona göre değerlendiririz dedi🤷♀️ düşük çıkınca da açlık tokluğa bile bakmaya gerek yok dedi