Begonvil15 Kızlar bu güneş kremi hamilelikte uygun mu bilen var mı ? Hem güzel hem bereketli bir ürün bakıyorum
Sevinc44 Begonvil15 içerik bolumunu direkt Chatgptye yorumlatabilirsin. Ben alacağım şeyleri hep oraya soruyorum
cauuv1 Begonvil15 bende tatildeym önüme gelen günes kremini kullanıyorum bi zararı yok ne önemi varki markanın sür gitsin
xLucy Begonvil15 bende gebelikten önce sürekli bunu kullanıyordum ama mineral filtreli olması gerekiyormuş ve bu kimyasal filtreliymiş , bir de sanırım parfüm ve nano partiküller ile ilgili olmasa daha iyi gibi bir şey yazmıştı chat gpt
3_bebelianne Begonvil15 yves rocher ürünlerini kullanıyorum ben bebekten öncede gebeliktede canım doğal içerikli memnunum bu ürün normal içerikli hiç bilgim yok gebelikte olmaz sanki
Begonvil15 cauuv1 şu an elimdekileri kullanıyorum ama bir kaç okuduğum şeye göre yanlış hatırlamıyorsam hamilelikte mineral filtreli olmalıymış gibi şeyler okudum. Hazır alacakken de burdaki bilgili arkadaşlara sorayım dedim
buusssraaa Çok sıvı bir yapısı var yüzde yapısı yapış oluyor o yüzden sevmedim ben solante pregna aldım çok memnunum
Begonvil15 buusssraaa pregnaya da burda okudum olumlu da olumsuz da konuşan var bilemedim ben eşimle birlikte kullanmak için de istiyorum aslında
Begonvil15 xLucy hadi ya :(( bu mineral ve kimyasal filtreli güneş kremlerini nerden nasıl öğrenebilirim acaba
Begonvil15 3_bebelianne bu ürünün içeriğine baktın mı canım uygun olmayan bir şeyi gördüysen bende merak ettim. Yves Rocher de böyle büyük ürün var mı canım fiyatları nasıl
3_bebelianne Begonvil15 Benim güneş kremim 1.300tl canım bu ürün bioderma 1.000tl civarı ve içeriği doğal değil sende bir incele istersen 150ml ikiside aynı büyüklüğü
3_bebelianne Begonvil15 yves Rocher Spf 50 Yuksek Korumali Vucut Gunes Spreyi/Solaire Peau Parfaite-150 ml adı tam olarak bu ürünün