busetekerr Kizlar adetim 8 gün gecikti bundan 8 gün önce erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı bugün normal test yaptım negatif ama erken gebelik testinde daha 5 dakika olmadan belli belirsiz çizgi çıktı. [https://mutluresim.com/images/2025/06/10/XnmhJq.jpg]
yildizkaradag busetekerr çok klişe gelebilir ama en güzeli kan vermek 😅 bazen testler yanıltabiliyor çok arada bişey yaşıyorsunuz şuan bence kan verin 🌸 inşallah gönlünüzden geçen olur🫶
myangelson busetekerr teste göre hamilelik var ama bu aralar testlerde çok yalancı pozitif var en garantisi kan vermek eğer doğruysa geç döllenme ile hamile kalmış olursunuz muhtemelen. Rabb’im gönlünüze göre versin 🤲🏻❤️
Birannelikmeselesi busetekerr geç döllenme veya yalancı pozitif olabilir 8 gün gecikme varsa mutlaka kan verin veya direkt kadın doğuma görünün. Umarım gönlünüze göre olur 🙏
busetekerr yildizkaradag @myangelson @Sedaeda @Birannelikmeselesi @ecmbrkyldrm @Bir1kelebek @Denizaydin06 Kızlarla kan sonucum 29.3 çıktı anlayamadım tam 9 gün gecikme bu sonuç çok az değil mi 🤦🏻♀️😔
busetekerr myangelson Aynı marka testi adetimin gününden önce yaptım ama birşey çıkmadı bunu da 8 gün geçmesine rağmen yaptım bu şekilde çıktı Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 🌸❤️
myangelson myangelson eğer doğruysa geç döllenme ile hamile kalmış olursunuz busetekerr bu yorumumu hatırlatırım 😊 geç yumurtlama olmuş daha yeni oluşuyor hamilelik başında yakalamissiniz. Korkmayın kötü bir durum değil bu önemli olan 2 gün arayla en az %60 artış görmeniz ❤️
busetekerr ecmbrkyldrm devlet hastanesi acil den hamilelik için kan almıyormuş yarın aile hekimliğine gidip vericem