C01_ Kzzzlar bebegim normalde 35+5 ama ultrason da 34+5 bacak boyu 33+2 sizce birşey olur mu böyle birşey yaşayan varsa bu fikir verebilir mi çok kötü oldum hiç iyi dgilim kilosu 2 kilo şu an 😭🥺
5_erkek_annesi C01_ 2 hafta ileri yada gerilik normal hemen hemen herkeste çıkıyor bu zaten tam ölçüm yapamıyor cihazlar, bebekler iki büklüm nasıl tam ölçüm olsun 3 veya 4 hafta gerilik olursa sıkıntı varmı, bakıyorlar normal sizin
Kkardelenn1 C01_ gelişim geriliği olmuş olabilir korkma canım senden beslenemiyor olabilir artık doğumunu biraz erkene çekebilirler bu durumda
Melekemre0601 Perinatoloji ye yönlendirmiştir perinatoloji sana amniyosentez sıvı alımını önerecektir ancak azda olsa riskli bazen ölümle sonuclanabiliyor bana da aynısını söylediler ben sıvı aldırmayı kabul etmedim 2 haftaya kadar gayet normal bir durum çok var bu şekilde doğuran ve sapasağlam ultrason ölçümleri yanıltabiliyor kendini hiç üzme daha çok etkilenir bebek Allah’tan ne gelirse kabulümdür takma hiç her doktor farklı konuşur
1melek2prens1anne C01_ eşinin ve senin boy ortalamanız nasıl çok uzun değilseniz normal 2 haftadan bişey olmaz Detaylı da sorun görmedi ise korkmana gerek yok bir de zaten son haftalara doğru bazı bebekler anneden beslenemiyor ve gelişim geriliği oluyor onda da doktor doğumu erken alıyor
C01_ 1melek2prens1anne erkn gelirse çok fazlaa., kuvezde kalır mı 2 kilo dan sonra almıyorlar dye duydum
C01_ İssallh kzlar dua edin yarın özele gidecem bakalım ne dicek aslında 2 hafta önce başka doktora gitMistim hicbirsey demedi o doktora randevu bulamadım başka doktora aldım bu da bu şekil konuşunca moralim bozuldu 3 düşük iğnelerle mucize bu bebeğim
1melek2prens1anne C01_ solunumu iyiyse gitmez kuveze 3 kilo doğan bebekte küveze giriyor yeter ki solunumu iyi olsun bebeğin Allahın izni ile bişey olmaz bende şu an 35+6 yım bakalım benim bebeğim nasıl yarın öğrenicem ama daha önce iki doğum yaptım biri 2200 biri 3400 ikiside küveze girmedi
C01_ Kkardelenn1 issallh yarın özele gidecem dua edin issallh birşey yoktur 3 düşükten sonra mucizem bu
C01_ 1melek2prens1anne yarın ogrenecem issallh bunu bana devlet söyledi önceden de karın çevren küçük demişti başka doktora gitmiştim bişey yok gayet iyi demişti şimdi özele gidecem yarın issallh birşey cikmaz
mty C01_ kilo boy durumu doktorun ultrason cihazına göre ölçüme göre değişiyor. Son 34 haftaya kadar başka bir doktorum vardı her defasında 2 3 hafta önde gidiyor şeklinde ölçüm yapiyordu hatta bu kız biraz tombul falan diyordu başı 3 hafta önde gidiyordu ben normal doğum yapamam diye korkmaya başlamıştım. Sonra mecburen şehir değişikliğinden dolayı doktorum değişti 1 hafta sonra başka doktora gittim doktor haftasına uygun ölçtü karın çevresi 1 hafta önde sadece dedi sonra ben ultrason sonucuna bakınca femurun 6 gün geri olduğunu gördüm ama doktor bir şey demedi çok şaşırdım iki doktor arası fark çok fazlaydı çünkü ama değişiyor demek ki
C01_ mty bundan öncede karın çevren küçük demişti başka doktora almıştım gayet iyi demişti yarın özele gidecem issllh herşey yolundadır 3 düşük sonrası mucizem 🧿