evinsekmann 36.haftada 3.300 kilosu iri bebek iri kafalı,normal doğum için kafası geçmez dedi…şimdi doğurmak için neler yapabilirim kilo almaması içinde lütfen tecrubelerinizi söyleyinn
Slhls evinsekmann protein karbonhidrat azaltın. Gün aşırı cinsel ilişki. Pilates topuyla egzersizler. Özellikle yer silme hareketi ve squat (derin squat falan) günde 7-9 tane hurma, meme uçlarını uyarabilirsiniz, ananas
Slhls evinsekmann yerinizde olsam normal doğumdan bu kadar hemen vazgeçmezdim başka bir doktora daha muayene olmayı düşünürdüm doktorlar bazen yanlış ölçüm yapabiliyor ve risk almak istemiyorlar 4 kiloya kadar normal doğum olabiliyor
Kitapkolik660_ evinsekmann söylenilen kilodan daha az doguyor zaten bana 3150 küsür bi kilo dedi 38in ortasında ama 2 920 doğdu
Esma006 evinsekmann benim oğlumun kafası da iri bebek sezeryani önerdi normal de zorlanırsın muamelesi yaptı aikai hafta da önden gidiyor vücut olarak da
evinsekmann Slhls ya ben sezeryan olmak istemiyorum zaten,kilosu şu an gayet ideal iri bi bebekmiş zaten..ama iri kafalı dedi iri kafalı olması sıkıntı işte onada çatı muanesinde bakacakmış 10 gün sonra gel dedi
Slhls evinsekmann benim bebeğin de kafası öndeymiş hafta olarak😂 ama zaten kafası büyük olurmuş 2 hafta öndeymiş. Sizin de hafta olarak falan mı önde
evinsekmann Slhls kafası 40.haftayla uyumlu dedi ama 32.haftada gittigimde iri kafalı dedi,sırf kilo almasın diye vitaminleri falanda kesmiştim ama almış bilmiyorum genetik mi yoksa ben yedim diye mi kilo aldı bilmiyorum
3_bebelianne evinsekmann Benimde oğlum koca kafalıydı normal doğumda yırtılma oldu doktorun ne dediyse o zorlama derim dedimi planlı normal yapalım diye iri diyorsun ya normalde en kötü 37hafta sonunda alalım der
evinsekmann 3_bebelianne planlı demedi,10 gün sonra gel dedi çatı muanesi yapalım dedi..bende başka hastanelere mi gitsem dusunuyorum
3_bebelianne evinsekmann valla istersen o şekilde yap başka doktordanda fikir al tabii zaten doğum kilosu 300 400az oluyor genelde 4kiloya kadar normal doğurabilirsin