3_bebelianne zeynepcee1 34haftadayım ben dikiş yok bendede en son 30haftada uzamıştı kısalık yok olmuştu
babyloving zeynepcee1 24. Haftamda hunileşme ile birlikte kısalık yaşadım suyum fazla diye dikiş atılamadı şu an 35+5 oldum çok şükür en son karından 30 mm çıktı hunileşmem de kayboldu hastanede tedaviyle stres yapma dikişin de çok bi garantisi yok sonuçta 🙏
Tuby_ zeynepcee1 bol bol yat bi anda uzayıp kısalabilen birşry zaten stres yapma kendine bende de var kısalık yatıyorum sürekli 31. Haftayım şimdide inşallah 37-38 görürüz 🥰
Fkubraa zeynepcee1 25. Haftamda serklaj oldum ben iyiki olmuşum diyorum🥹 haftanız ilerlediği içinmi serklaj yapmadılar sizi
zeynepcee1 Ben hastanede kalamadım çıktım. Ama hastanede verecekleri ilaçları eve aldım hastanede kaldıkça daha çok stresleniyordum. Benim şu an 18 20 arası. Umarım bende o haftaları görürüm
babyloving zeynepcee1 görürsün senin haftanda ileri çok şükür yorma kendini fitil verdiyse onu kullan bol su iç inşallah daha çok haftaları görürsün
gzmtrrgtt Haftamda rahim kısalığı 19 mm ölçüldü serklaj yapıldı doktorum dikişi doğumda alacağını söyledi bu haftaya kadarda ev sil süpür işlerimi hep yaptım Çok şükür 34+5 olduk inşallah zamanında gerçekleşir
tubatubaa zeynepcee1 merhaba şuan ne durumdasınız acaba bende serklajsızım bir aydır yatıyorum haftamızda aynı
zeynepcee1 Dün 25 ölçtü doktor. Ama farklı doktordu. Daha bir gün öncesi 1.7 ydi yanlış mı ölçüm olsu anlamadım
tubatubaa zeynepcee1 haftanız ilerde koktöauım tabi 32 geçsek çok daha iyi olur sizinle haftamız hemen hemen aynı sabır inşAllh🫶🏻🙏🏻