prensesinannesii1 Mariam2 mesela ilşşki diyelim yumurtlamadan 1 -2 gün önce oldu spermler yaşıyor ya birkaç gün. Sonrada sen yumurtlama zamanın gelip yumurta dölleniyor ya öyle olursa kız oluyormuş ama yumurtlama gününde değerlendirirsen erkekmiş öyle diyorlar 😹
Mariam2 prensesinannesii1 OVULASYON test bugünkü ve bugün yaşandı daha da olmaz sanırım tutarsa tutar ne diyim
prensesinannesii1 Mariam2 hurafe bunlar ama canım tamamen kesinliği yok işte ama bende doğru çıktı gerçi ben bilerek yapmamıştım ama hep kızımız olsun istemiştik
Mariam2 prensesinannesii1 bende oyile diyorum bu test pik mi onuda bilmem yarın olursa pik her türlü deng geliyor sanırım hayırlı artık
prensesinannesii1 Mariam2 tamam bidaha yap silikleştikten sonra gün say 12-14 gün sonra test yapmaya başla
Mariam2 prensesinannesii1 vala 2 oğlumda yaptım ikisinde erkek yazıyordu ve erkek çıktı bana doğru çıkardı
Mariam2 ppmerlina aslında geç değil ya 6 Haziran regl biti bugün akadar keve leke geliyordu akintyila birlikte sadece bu yüzden suplendim Regl yumurtlamayı geçmiş kanama 🤣