Busraerkemen Neler yaptınız? Çocuk için kendiniz için her şeyiniz hazır mı? Neler hissediyorsunuz? Bende korkuyla karışık heyecan başladı ufaktan.
Parlalina Busraerkemen 33+2 yiz şuan 28 haftalıkken herşey hastane çantası vs hazırlandı nasipse 37 haftada doğumu planlıyoruz 💜🧿
betic Busraerkemen 35. haftam bitiyor heyecanlıyım korkuyorum doğsun istiyorum kavuşmak da istiyorum hamilelikten de sıkıldım çocuğumu da merak ediyorum çatı muayenesi geliyor endişeliyim ne bilim karışık duygular😹
Sude_48 Benim de 33 hafta. Heyecan korku karışık duygular var bende de. Bir de ilk olunca insan bir endişe ediyor. Doğum şekli ne olacak nasıl geçecek diye
Parlalina Sude_48 ben erken doğum riskimden kaynaklı erken hazırladım iyikidd öyle yapmışım şuan hareketlerim kısıtlı yasak🤦🏻♀️
Parlalina sednc0 evet öyle karar aldık 4 kez ameliyat oldum gebeliğimde çünkü. 37 de doğum olması gerek yoksa 5. De gerekicek o daha fazla riskli
Busraerkemen 33+6 daha hiçbir şey hazırlamadım ben ya. Planlı doğum olduğu için erkenden gelmez ise 15 temmuz düşünüyoruz. 😅