Visneli1so-s Kizlar 6. Ayımı doldurucam kaç gün sonra şehir dışına biryerlere gidelim diyiruz arabayla Mardin uzak olduğu için antebi gezelim diyiruz ama değer mi güzel yerler varmıdır , hamilelikte zorlanirmiyim
2205 Visneli1so-s merhaba ben ilk gebeliğimde 7. Aydayken istanbul nevşehir arası gitmiştim 6 saat yol , uzun süreli oturmak biraz bel ve sırt ağrısı yaptı yastıkla desteklememe rağmen onun dışında bi zorluk yaşamadım
Bebekmert Visneli1so-s Antep çok güzel ve gezilecek güzel yerlerde çok fazla ama hava aşırı aşırı sıcak dayanabilir misiniz bilmiyorum
3_bebelianne Visneli1so-s özel araçla dinlene dinlene riskin yoksa git gez ben doğurana kadar gezdim hep
Visneli1so-s 2205 evet ya bulunduğumuz konumdan 7 saat uzaklıkta Mardin Antep 3-4 saat uzaklıkta o yüzden dedim az saatli olana mı gitsem die bende şuanda bile feci bel ağrıları var
Anonim3400 Doktorun sakınca görmüyorsa gidebilirsin diyosa git bence de benim koca gitme taraftarı değil 🙁 magnezyumu düzenli kullan ağrın çok olursa parol iç yolda mola verip biraz yürüyüş yap
Cettochahubas Visneli1so-s almanyadan istanbula yolculuk yaptım 20 haftalık iken doktorum bana varis çorabı yazdı onu kullandım magnezyumu al bol bol su iç iki saatte bir mutlaka mola verin demişti arka koltukta uzandım bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
yildizkaradag Visneli1so-s gezmek istediğiniz yerler çok güzel yerler kesinlikle değer ama dün memleketten dönerken Antep’ten geçtik yani 1 saat falan yemek yemişizdir orda inanılmaz sıcaktı sabah 10 falandı saat ve hava sıcaklığı 38 dereceydi bunu mutlaka göz önünde bulundurun 🌸🫶