kızlar 35. haftami geçiyorum artık 36′ya doğru ilk hamile kaldığımda ben 70 kiloydum daha sonra o ilk üç aylık dönemde bayağı kilo verdim 64′e düştüm hatta bir ara aldım sonra yavaş yavaş aldım tekrar hatta demir eksikliği vitamin eksikliği falan bende çok çıktığı için bayağı takviye de verdi doktor bu süreçte ve hastanede gittiğim doğum uzmanı bana asla çok kilo aldın gibi bir şey söylemedi şu anda güncel olarak 80 kiloyum yani ilk hamile kaldığım anına göre 10 kg almışım sağlık ocağından aradılar işte takibin için falan filan gelmen gerek tansiyonuna boyuna bakacağız kaç kilosun dedi dedim 80 kiloyum ne kadar çok almışsın oha falan yaptı ne oluyor yani zaten biraz çatlaklarım olduğu için psikolojim aşırı bozuk iç karnım çok dar olduğu için gobegim fazla büyüdü bunda sıkıntı yok normalmiş erkek çocuğu zaten önü öne büyüyor bilen bilir ama kadının bu tavrı cidden hani oturdum ağladım bir süre ya ve görüntü olarak da yemin ederim etrafımdaki herkes diyor ki bacakların kolların yüzün bile ince sadece karnından aldın ve bayağı ödemliyim ben yani 80i duyunca oha ne kadar kilo almışsın sen demek ne kadar doğru bilmiyorum bir sağlık çalışanı için