MadameTussauds Ozgemlym Bol bol issir valla benim Oglum cirpi gibi zayif boylu masallah o yüzden issirilcak bi popsu bile yok sjsjsj 😂😂
MadameTussauds Nghnnklcc gecmedi bacim gecmedi bulantilarimla buraya nam saldim artik bak herkes taniyor 😂😂😂 Dua et bana bacim kimin duasi kabul olur bilinmez 😭
QueenJ MadameTussauds 10+6yım yarın itibariyle 11 haftayı tamamlıyoruz 😅 bulantı benim geçen haftaya kadar ağlatacak cinstendi ilaç kullanmama rağmen kendime gelemiyordum sürekli yatıp öğürüyordum felaketti biraz hafiflemeye başladı yine devam ediyor ama eskiye göre daha iyi çok şükür. Karnım gaz var gibi şiş 6-7 haftalardan beri şiş yani bildiğiniz 😂 aşerme arada bir oluyorrr falan filan sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🌸💖
MadameTussauds QueenJ Ayy iyi bari biraz iyilesme var benim devam ediyor hala bu sabah mesela anam agladi valla ögürmekten icim disima cikti desem yalan olmaz 😭😭 Aminn zaten Bebisler icin katlaniyoruz herseye
QueenJ MadameTussauds zamanla geçer diye umut ediyorum ya benim öğürmekten halim kalmazken yavaş yavaş azaldı. Bir de prilam dr yazdı doktorum onunla da hafiflettik sanırım
MadameTussauds QueenJ Insallah benimde gecer en kisa zamanda ya iflahim kesildi valla sürekli hasta gibiyimm 🤢
1andonly Ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz benim tansiyonum düşüyor uyku bulantı halsizlik kasık ağrısı hala var
Senagrkn MadameTussauds aynı durımdayız yeme içme ayrı bir sorun zaten hem kendimize hem çocuğa hayattan soğudum gercekten
Parvinkarimli1 MadameTussauds 11+0 mide bulantıları bazı günler çok fazla, bazı günler hiç yok. Karnım hiç çıkmamış, zayıfım. 48.5kq başladık, 48im şuan. Aşerme de yok sanırım, amma turşu gibi şeyler yemek istiyorum, şekerli bişeyler görünce midem kötü oluyor.