MerveLeo Arkadaşlar merhaba 2 gündür mide bulantım başladı geçmiyor. Oğlum var ilgilenemiyorum. Bildiğiniz doğal bir şey var mı rahatlatacak en azından
MadameTussauds MerveLeo Tek rahatlama yolu sanirim kusup biraz olsun ferahlamak o da care degil ya iste
Bugsee MerveLeo 11. Haftadayım. Mide bulanıyorsa bulanıyor, yapcak engelleyecek hiç bir çözümün olduğunu düşünmüyorum. Mide bulantısı için içtiğim hap sadece safra çıkarmamı engelliyor. 6. Haftadan beri felaket bir şekilde çekiyorum 😭😭😭😭😭
MerveLeo MadameTussauds zor kusuyorum o olay ayrı mahvediyor. Aylarca hasta hissetmek berbat bir his.
MadameTussauds MerveLeo Aynen öyle hasta gibi hissediyor insan hamile gibi degil de ben haftalardir öyleyim 5. haftadan basladi benimde suan 11. haftadayim ve ayni gidiyor hala inan yildim
MerveLeo Yazmelegi_ benim ilk hamileliğimde o etki etmiyordu zofer serum yaptırıyordum. Ay çok zor ya
Yazmelegi_ MerveLeo bende ikinciyi düşünüyorum bu bulanti yüzünden çok korkuyorum yine aynı olcak diye
1Nihan MerveLeo Tuzlu salatalık Yeşil elma Naneli sakız ya da şeker Ben başka bişeyle geçiremiyorum ama ilaç da kullanıyorum tabi evde sana muhtaç başka biri varken hamile olmak çok zor benimde 5.5 yaşında kızım var bazen sıfır ilgi çok üzülüyorum Rabbim yardımcımız olsun