Ruseybe Kızlar bu linke bakarmısınız... Sizinde bebeğiniz 32 haftalar böylemiydi hareketleri benim bebeğimin henüz hareketleri böyle değil... https://www.instagram.com/p/BJ2WwqLAnFV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1a28dbps89hhl
balinannesi20 Ruseybe 35 haftalığız bayadır böyleyiz gelen dürtüyor çocuğumu sırf dıştan gözüküyor diye 🤭
Ruseybe Tubabora. Sendemi 32 haftadasın cnm benimde hareketli bebeğim ama henüz bu şekil kemikleri belirgin görmedimnbende
gozdecetinn 31. Haftadayım benimkiside böyle kıyafetin üzerinden bile belli oluyor. Oğlum normale göre biraz iri belki o yüzdendir.
Glsmrt Iki gun oncee sol tarafima yattim..Amaan yarabbim sandim ayagi gobegimxen cikcak..ayaklariyla bii gerildiii annem gorduu sok oldu..daha 31 hafta yeni olduk..bu sindi boylsyse ben ilerji zamani dusunemiyorum..senin attigin video benimkinin yaninda melek melek:).
Damlayaz Benimde böyle değil sanırım karnım karın yapısıyla alakalı benim sert gergin, bu videodaki karın yumuşak gözüküyor :)
Hilalalara Ruseybe bende 32 haftalığım benim bebeğimde bu şekilde belli ediyo dışardan hareketlerini 😊
Sila1245 Ruseybe bu hareket neki 2 ayaklarinida net bi sekilde goruyorum direnio fln hatta vidiom duruyo nasil izletebilirim sana canim şok olursun
Ruseybe Sila1245. Ciddimisin cnm maşallah ya... Bende 32 deyim ama henüz böyle kemiklerini görmedim ben
Ezgimoms Ruseybe benimde böyle değil bende 29+4 deyim hatta hareketleri yavaşladı bu ne böyle çocuk yerinden firlicak
Sila1245 Ruseybe buraya link şeklinde atıyorlar o nasil yapilior bilmiyorum inanin herkesin izlemesini cok istiyorum okadar nett
Ruseybe Sila1245. Cnm 32 deyim ben 😌😃 35. Haftayı bilmiyorum normaldir belki o hafta bukadar belirgin olması 💪😃 maşalah