Ipekyuksel Haftamdayım bu sabah göbek deliğimin çevresinde acıyla uyandım hafif bi acı ve ağrı var neden olur bilen var mı? Yada gebelikle alakalı bi durumu yok mudur?
Burcuuuuuu Ipekyuksel Eğer zayıfsanız göbek deliği dışarı çıkmak için zaman zaman hazırlık yapıyor, hatta ilerleyen haftalarda uyutmayacak derecede acımalar oldu benim. Bununla ilgili olabilir.
Rabiaphlvn Ben 17+4um canim karin acisindan doktora gittim rahimdeki fazla kasilmadan dolayi oluyormus yani bu donemlerde saglikli bi sey degil dedi doktor igne verdi ve yatmami soyledi sende yatip istirahat et gecer insallah
Tbrk Burcuuuuuu ya benimde gobek deligim bu hafta fazla disari firladi ve etrafi cok aciyor dokundukca, gobek deliginden mi o agri aci. 31 haftalik hamileyim
ikizannesiFilizkaradogan Tbrk aynı şekilde bendede öyle ne yapacam onuda bilmiyorum korkuyorum obur hamileligimde bu olmamasti 😒😞
Burcuuuuuu Tbrk Ben doktora da sordum, göbek deliğiyle ilgili olduğunu söyledi. Ben 28. haftadayım henüz, her gün olmuyor ama ara ara oluyor. Gittikçe artacakmış, sedece göbek deliği ve çevresinde el değilmeyecek kadar acı oluyor bazen.
Tbrk ikizannesiFilizkaradogan benim bide arada sari akintim oluyor acaba diyorum idrar yollarinda mi sknti var gobek cevresidemi ona bagli aciyor. Doktor randevuma var aslinda ama erken gtsemmi bilemedim